perjantai 16. toukokuuta 2014

Oh, Baby!

Tasan viikko sitten sain aamulla puhelun: "Sulla on tiedossa kiva päivä tänään! Nyt laitat nätit vaatteet päälle ja meikkaaminen kielletty – sua tullaan hakemaan kello 12.00".

ÄÄKS. Mies lähti hyvin salaperäisenä "kauppaan" jättäen allekirjoittaneen sohvalle jännittymään – ihanat ystävät ja siskot olivat järjestäneet mulle babyshowerit!


Päivä alkoi hemmottelulla Adalia Salon&Solariumin Ani Koiviston käsissä. Siskoni olivat pitäneet korvansa auki kun haaveilin ripsienpidennyksistä ja tarjosivat minulle uudet räpsyt. Olo on muuten ainakin näin viikon jälkeen varsin tyytyväinen – minun ei tarvitse kuin iho meikata, koska silmät näyttävät koko ajan meikatuilta. Tykkään.

Seuraavaksi ohjelmassa oli valokuvaussessio, jonka kuvasaldoa voitte katsella muun muassa tästä edellisestä postauksesta. Ihana saada mahakuvia talteen, vaikka olo onkin jo aika pöhöttynyt – raskauden aikaisia kuvia on varmasti ihana katsella sitten joskus ja näyttää pikkumiehellekin (ja ehkä sitten joskus joskus vielä pikkumiehen pikkumiehelle, hui!).


Kuvauksen jälkeen koti oli koristeltu teeman mukaisesti ja pöytä oli täynnä herkkuja – namnam. Täytekakkua, voileipäkakkua, kuppikakkuja ja ja vaikka jos mitä – ah! Taisi maha pullistua vielä hitusen enemmän tuon ruokailun aikana ;).


 Loppuilta sujuikin sitten juoruillen (aivan ihana nähdä kaikkia tärkeitä ystäviä yhtä aikaa) ja muun muassa ystävien vauvakuvia tunnistaen – hassua muuten miten suurimmalla osalla ystävistä on jo aivan pienenä ollut niin tunnistettavat piirteet, vaikka melkeinpä kaikki ovat kaljuja pikku pötkylöitä ;D. Mielestäni kaikki vauvat ovat olleet aiemmin aika samannäköisiä, mutta taidan olla väärässä – haha.
Iso ja lämmin kiitos siis Helenalle, Heidille, Suville, Mialle, Sigille, Elinalle, Helenalle, Annalle, Petralle, pikku-Petralle, Jennille, Lauralle ja Mirkalle juhlien suunnittelusta, ihanista juhlista, rakkaudesta ja muistamisesta – oli aivan mahtavat ja ikimuistoiset kemut! <3

<3 Hannele

6 kommenttia:

 1. Voi miten ihanaia läheisiä sinulla !! :) Mä niiiin toivoin kans, että joku olisi minulle järkännyt kutsut, jos saan vielä joskus etuoikeuden toiseen lapseen, pidän kyllä itse kutsut. Hih :) Tosi kauniita masukuvia napsittu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Oli kyllä ihanaa ja olo oli onnekas. <3 Babyshowerit taitaa olla vielä aika uusi juttu Suomessa, joten ei muuta kuin voimakasta vihjailua lähipiiriin että hoksaavat :).

   Poista
 2. Pus! <3 <3 Ihana, että tykkäsit kemuista! Ja onneks sain nähä vielä livenäki sun ison masun :D Eivaan, oot kyllä yks kauneimpia odottavia äitejä mitä oon nähny! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos rakas! :D Uskotkos että olen tässä tämän viikon viettänyt virallista Lihava setä -viikkoa – autostakin pitää nousta ylös toisella kädellä vetäen, vain tuhtien ukkojen olen nähnyt tekevän samaa :D.

   Poista

Kiitos kommentistasi!