maanantai 12. toukokuuta 2014

Blogitauko

Ette kyllä usko – mun kädessäni on alkavia jännetuppitulehduksen oireita! Polttelua, kipua, kuumotusta – voihan kakka. 

Siksi olen pakotettu pitämään muutaman päivän taukoa tietokoneelta, voihan buu ja buu. Jos tapahtuu jotain dramaattista (tiedätte kyllä mitä), niin vannon ja lupaan ilmoitella asiasta vähintään Instagramin puolella. Seurantalinkki löytyypi tästä. 

Äitienpäiväkuva minusta ja masusta. Nukanakki änkesi kuvaan koska hyvä tyyny.

Nyt siis muutaman päivän hiljaisuus, toivotaan että vaiva helpottaa pian! Ei ole hinkua sairastaa jännetuppitulehdusta ilman tulehduskipulääkkeitä – ne kun ovat kiellettyjä raskausaikana, enkä todellakaan halua pumpata pikkumieheen mitään ylimääräistä. 

Kiitos ymmärryksestä jo etukäteen ja ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

<3 Hannele

Ps. Muistakaahan osallistua myös blogiarvontaan, joka sulkeutuu huomenna 13.päivä keskiyöllä. 

4 kommenttia:

 1. ttuima5/12/2014

  Oivoi! Toivottavasti saat käden kuntoon! Uskoisin, että vauvan synnyttyä kanniskelu ja etenkin, kun pyllynpesussa pitäisi yhdellä kädellä pitää vauvaa hanan alla, ei helpota tilannetta.. joten toivottavasti saat käden kondikseen!

  Kylmää ja kuumaa vuorotellen (nämä varmaan tiedätkin jo) ja mulle lääkäri sanoi, että Panadol olisi parempikin kuin Burana (kun oli jännetuppitulehduksen oireita/tulehdus päällä). Mutta eipä kai sitä Panadoliakaan mieluusti syö, jos vain ilmankin pärjää. Ja itsellä ainakin joskus tuntuu, että Panadol ei tehoa niin hyvin hetkeen, jos sitä on joutunut syömään kuurityyppisesti. Ja sullakin Panadolille voi olla kohta käyttöä ihan muihin oloihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä ja tsempistä! Käsi helpotti ihan vain levolla ja tukisiteellä, onneksi – olisi aivan kamalaa kärsiä siitä kivusta ilman kunnon kipuliikkeitä :/.

   Poista
 2. Toivottavasti käsi paranee pian. =)
  Löysin justiin blogisi, niin ehdin selailla vanhoja postauksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa että tulit lukijaksi, tervetuloa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!