keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Kesän 2014 kiilakorot hakusessa!

Olen ehdottomasti kiilakorkojen ystävä – ne ovat mukavat ja loistavat kävellä, mutta myös mukavan naiselliset ja tuovat kivasti lisäpituutta lyhyeen varteeni. 

Korkojen käyttäminen on minulle luonnollista, koska ensinnäkin olen käyttänyt niitä jo vuoooosia ja entisenä tanssijana olen hieman pakostakin tottunut aika korkeisiinkin kipsuttimiin – tunnen oloni usein mukavammaksi koroissa kuin vaikkapa aivan lättänöissä kengissä (uskokaa tai älkää :D). 

Kesällä 2013 kekkuloitiin H&M:n monta vuotta vanhoissa alelöydöissä – juuri sopivan tiukat ja pysyvät hyvin jalassa, mutta jostain syystä pikkuvarpaani eivät löytäneet näistä popoista täydellisiä luottokamuja, vaikka ne suht mukavat ovatkin. Etsintä siis jatkuu...
Pian tuoreena äitinä mukavuus on pukeutumisen a ja o ja siksi myös kesäkorkojen ostamiseen on kiinnitettävä tänä vuonna erityistä huomiota – itselläni ainakin koron korkeuden on oltava juuri oikea (ei liian matala tai liian korkea), kengän lestin mukailtava oikealla tavalla jalan muotoa ja etenkin kiilakorkosandaaleissa kengän on oltava riittävän "tiukka", jotta sen kanssa on helppo kävellä.

Lyhyenä naisena on muuten mainittava kikka kolmonen: itselläni ainakin suoraan nilkan kohdalta linjan katkaisevat kengät ovat nounou – ne lyhentävät jalkojani entisestään ja tekevät koivistani kauniin kinkkumaiset ;D. Siksi pyrinkin yleensä valitsemaan avokasmalleja ja alas kaartuvia linjoja, kuten kuvassa yllä – paljas nilkka tekee jalasta siromman ja pidemmän näköisen.

Kokosin muutamia hyvältä vaikuttavia vaihtoehtoja tämän kesän kuumille kaduille... Erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat numerot 3. ja 4., sillä ne ovat uskokaa tai älkää Crocsin mallistosta – kauas on menty niistä jäätävistä krokotiilisandaaleista!1. Tory Burch, The Outnet.com 2. Anna Field, Zalando.fi 3. –4. Crocs.fi 5. Diane von Furstenbergin kultaiset kiilakorot käsittääkseni viime vuoden mallistosta – nämä himotuslistalle...

Millaisia kenkiä te hamstraatte tulevalle kesälle? Ja millaisiin asioihin kiinnitätte huomiota korkokenkäostoksilla?

<3 Hannele

1 kommentti:

 1. Lovely post!


  Could you check out my blog and follow it on bloglovin? I will follow back!
  I have a new post everyday!

  Stay fancy!
  xxx Kelly-Louise

  fancysince1992.blogspot.de

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!