tiistai 20. toukokuuta 2014

Raskausviikko 40...


...loppuu huomenna. Tänään heräsin aamulla jostain kumman syystä vakuuttuneena siitä, että tänään on laitettava ihan kaikki valmiiksi. Kohta se tulee. 

Niinpä olen nyt pakannut vihdoin ja viimein sairaalakassin, kuurannut koko kodin ja silittänyt ne viimeisetkin vaatteet vaaville valmiiksi. 


Nyt iltasella sitten supistaakin kipeämmin kuin aikaisemmin, puolen tunnin välein. En usko että vielä välttämättä huomennakaan tulee lähtö, mutta ainakin jotain tapahtuu – pikkumies tulee kohta. <3

Raskausviikolla 40 pikkumies on valmis, painoa on kätilön arvion mukaan 3 300 grammaa – saapas nähdä pitääkö kokoarvio paikkansa. Äidille painoa on tullut kaiken kaikkiaan vain noin 9 kiloa, mutta nyt viimeisen viikon aikana ainakin turvotusta on enemmän kuin aikaisemmin ja olenkin syönyt ihan mitä sattuu (se myös tuntuu ja näkyy, huh). Selkä kipeytyy taas jatkuvasti, supistaa, närästää ja kaikki sattuu, mutta toisaalta kohta (ehkä) urakka on saatu päätökseen ja on maailman parasta kiitosta vaille valmis. 

Saapas nähdä tuleeko poika huomenna vai viikon päästä – näin kivuliaat supistuksen kun voivat jatkua kauankin. Pitäkää peukkuja – mua jännittää, pelottaa, ahdistaa, ihastuttaa ja huuuuuh!

Pus. 

<3 Hannele

3 kommenttia:

 1. Ootpa pysynyt hoikkana!
  Pidän peukkuja ja toivon kovasti tsemppiä synnytykseen!!:) Ihanaa:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan! <3 Ja hoikkana en ole pysynyt, kiloja ei vaan ole jostain syystä tullut enempää – liekö sitten alkupainossa vähän noita lomakiloja ;D.

   Poista
 2. Tsemppiä loppurutistukseen!! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!