maanantai 26. toukokuuta 2014

Pikapäivitys...

Sanonko rehellisesti ja aivan suoraan? Vauva-arki on aivan ihanaa! Näin alun perusteella meille on sattunut ilmeisen helppo tapaus (KOPUTAN PUUTA, koska tämähän tietysti voi muuttua milloin tahansa), joka kiukkuaa silloin kun siihen on syytä, nukkuu paljon ja syö hyvin.

 
Eilen katsottiin jäkistä ja tänäänkin ohjelmassa on jotain suurin piirtein samaa: oleilua, vauvan tuoksuttelua, vaipan vaihtoa jne. jne. Leppoisat päivät vain kuluvat johonkin, etkä siltikään oikein ehdi tehdä mitään. 

Tällainen pikapäivitys siis tällä kertaa, huomenna toivottavasti enemmän!

Pus. 

<3 Hannele7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Äidin täysin puolueeton kanta on sama: ihana, ihana <3. :D

   Poista
 2. Siis apua! Katsoin kuvaa pikaisesti, enkä tiennyt että vauvasi on jo maailmassa, ja ihmettelin että miten vauva onkin jo niin "ison" näköinen hiuksineen! :D Mutta edellisestä postauksesta selvisi, että sehän onkin Tukka Poika. :D Valtavan paljon onnea ihanasta pikkumiehestä!!! Ja mukavaa, että vauva-arki on lähtenyt hyvin sujumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tullut Jukka-Poikaa vaan Tukka-Poika :D :D. Noista hiuksista saa jo kunnon kampauksia, saapa nähdä milloin pitää ensimmäisen kerran leikata, haha. Kiitos onnitteluista :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Inkeri, olen ihan samaa mieltä :D. <3

   Poista
 4. Anonyymi5/27/2014

  Hurjasti onnea pikkuruisesta (ja helposta) Tukka-Pojasta! Nauttikaa niistä ainutlaatuisista, ihanista päivistä! Nuuhkutelkaa ja halikaa sitä palleroa! Oih, mullekin tulee taas vauvakuume, vaikkei omakaan söpöliini varsinaisesti vielä kotoa ole muuttamassa. :D

  Nintin ja poika 5kk

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!