maanantai 14. huhtikuuta 2014

Harrastuspäivä eli hyvä päivä tänään!


Tänään vointi on yllättäen kääntynyt taas parempaan (jeejee) ja olen päässyt suosikkiharrastukseni rahan tuhlaamisen pariin – it feels good <3. Ihan mahdotonta maratonia en päässyt tosin kiertämään ja vauvavaatteiden hamstraus jäi siksi huomiselle, mutta olipas ihanaa käydä vähän ihmisten ilmoilla. 

 


Päivän huvittavin yllätys löytyi sovituskopista. En ole nähnyt itseäni aikoihin kokovartalopeilistä kunnolla ja härreguudande tuota vatsaa – miten maailmassa se voi vain kasvaa ja kasvaa ja kasvaa? Mittasin muuten eilen vyötärönympärykseni ja se oli kokonaiset 104 senttimetriä, aiai. Tässä jää tukevammatkin sedät kakkoseksi. 

Hitusen toivoisin että minusta löytyisi emäntää tarpeeksi näyttämään myös sen vaatteet poissa -version, koska olihan se aika käsittämätön näky – taisin mallata enemmän mahaani kuin niitä sovitettavia vaatteita tuolla reissulla :D. 

Vaatekoko on pysynyt yllättäen samana (siis muualta kuin vatsasta ;D) ja sainkin ostettua itselleni mm. juoksutrikoot tulevaa kesää silmällä pitäen. Vauvan kanssa ei ihan ensimmäiseksi huvita lähteä shoppailemaan, niin on kiva äidinkin hitusen varautua tulevaan kotoiluun.



Tulevaa vauvailua varten tarvitsisin ehdottomasti aamutakin, mutta niitä tuntuu olevan aika heikosti tarjolla (etenkin kun vaatimuksia löytyy). Kaipaisin version, joka olisi ohutta kangasta, pitkähihainen ja polven yläpuolelle, eli suht lyhkäinen. Värilläkin on väliä: valkoinen, pinkki tai musta olisivat parhaat vaihtoehdot. Ilmeisesti porukka ei enää käytä aamutakkia laisinkaan, sillä tarjolla on vain ja ainoastaan kimonomallia tai muhkeaa kylpytakkia, jos niitäkään. 

Lisäksi haluaisin uuden, mukavan oloasun – ehdotuksia? Vauvan syntymän jälkeen on tosin suunnattava rintsikkakauppaan joka tapauksessa, olen kuullut villin huhun että mun maitokoneeni tulevat vähintäänkin tuplaantumaan siinä vaiheessa... Jännittävää....



Lonkan vihoittelun lisäksi raskausajan shoppailureissuja varjostavat jatkuva vessahätä ja NÄLKÄ. Kun vatsa aloittaa kurnimisen, se tapahtuu sadasosasekunnissa ja nälän lisäksi huimaa, kiukuttaa ja olo on heti heikko kuin pikkulapsella. 

Ja siitä se ajatus sitten lähti. Niistä miljoonista vessareissuista en sentään napannut kuvaa ;). 



Shoppailureissun lisäksi pääsin pienen lepohetken jälkeen vielä lyhyelle lenkille Mustikkamaalle! Ja siellä oli kesä! Niin paljon olen kaivannut luonnon keskellä talsimista <3. Toivottavasti olen näin onnekkaassa kunnossa viikonloppunakin – huomasitteko, että säämiehet ovat lupailleet + 20 astettta?! Vau. 

Mitäs muuten olette mieltä noista puhelimella napsituista kuvista? Puhelin kulkee mukana matkassa kovin helposti, mikä helpottaa päivän kuvaamista, mutta menetättekö hermonne tuon laadun suhteen? 

<3 Hannele



10 kommenttia:

  1. ttuima4/14/2014

    Tilasin nämä liivit itselleni http://www.nettiemo.fi/verkkokauppa/product_info.php?manufacturers_id=30&products_id=373, kun normiliivit alkoi jättää ihoon inhottavia painaumia. Nyt jo olen noita käyttänyt ja uskon (ja muiden kertomien kokemuksienn perusteella), että nuo joustaa sitten ku imetys on ajankohtaista. Normikokoni olisi tuolla taulukolla ollut M, mutta otin L:n ja nyt jo pystyn hyvin pitämään. Olin näistä ihan fiiliksissä, niin pakko jakaa muillekin! En nimittäin uskonut, että voisin pitää kaarituettomia liivejä, mutta nuo on kyllä just hyvät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos vinkistä! Liivien ostaminen on kyllä tässä vaiheessa aika pirun haastavaa hommaa, joten otan ilolla vastaan kaikki mahdolliset suositukset :D.

      Ilmeisesti muuten kaaritukia ei edes suositella imetyksen aikana, koska ne saattavat tuntua epämukavilta. Näin kertoi mulle Funky Ladyn myyjä, kun kävin keskustelemassa mun utareitteni tulevaisuudesta ;D.

      Poista
    2. ttuima4/15/2014

      Ja tosiaan noiden hinta ei ollut paha postikuluineenkaan ja tuli parissa päivässä postilaatikkoon. Nyt kun on nuo yhdet, niin aattelin, että helppo tilata lisää vaikka vasta sitten kun on jo vauvan kanssa kotona.

      Noissa on hieman toppausta (jonka saa pois), joten noita käyttäessä minäkin näytän siltä, että on vielä rinnat :D

      Poista
    3. Mihin sun rinnat on kadonneet? :D Eikö just imettäessä pitäis olla ihan TURBOT? :D Mutta ihanaa saada blogin kautta hyviä vinkkejä kaikkeen, ei tarvi sitten yksinään pähkäillä <3. Kiitos siis tästä Ttuima. <3

      Poista
    4. ttuima4/15/2014

      En siis imetä vielä, vauvakin saisi majailla mahassa mieluusti vielä jonkun kuukauden :) Mutta normisti tarviin ne kaarituet, että saan kaikki läskit koottua rintojen kohdille ;D Vielä ei tosiaan oo kauheesti tullu raskauden aikana muutoksia, uskoisin, että JOTAIN tapahtuu, kun vauva on maailmassa :D

      Pitääpä muuten itekin käydä tsekkaamassa vielä Prismankin valikoimat!

      Poista
  2. Itse löysin yllättävän hyvät (ja edulliset) imetysliivit... zadaaa.... PRISMASTA! Joo, minusta on tulossa perheenäiti, joka ostaa vaatteensa ruokakaupasta :) Liivejä kannattaa olla useat, kun aluksi voi meijerissä tapahtua jonkinlaisia vuoto-ongelmia.. Yökäyttöön hommasin "vastaavat kuin tv:stä tutut" saumattomat liivit (ja halavat oli nekin!). Mammaloman ekan kuukauden lötköttelin college-haalarissa, kun se oli niin mukava päällä ja imetyskin onnistui vetskarin aukaisulla.

    Ja totta on huhut, daisarit paisui melkoisesti, niinku silleen B:stä eehen! Toki tasoittui sitten ensimmäisten kuukausien aikana (harmi!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahahahaa... No mutta jos ne on hyvät, niin sama kai mistä ovat? :D Imetysliivit ovat muuten sen verran jäätävän näköisiä suurin osa, että se on ihan sama ostaako hienosta alusvaateliikkeestä vai maitopurkkien vieressä – kävin juurikin nyrpistelemässä nenääni niille Funky ladyn versioille, pelkkää mummutissiä mummutissin perään ja värivaihtoehtoina valkoinen ja PUUTERI. Kuka käyttää puuterinvärisiä rintsikoita? :D Kävin hipelöimässä kauniita vadelmanpunaisia ja heitin toiveikkaita katseita myyjään, se nauro partaansa että älä unta näe nainen – sun tulevaisuutes on täällä mummulaarissa. Pöh.

      Mun rinnat otti jonku alkuspurtiin, mutta ovat palautuneet nyt jälleen entiselleen. Mielenkiinnolla kyllä odottelen mitä tuleman pitää.

      Poista
    2. Prisman liivit on kaiken lisäksi vielä ihan katseenkestävän näköisetki, mustaa pitsiä ja pinkkiä kangasta! Meillä mammaki ihmetteli, että onko noin nättejä imetysliivejä olemassa, "ei siihen aikaan kun minä..."

      Poista
    3. JEEEEEEE! Kuten yllä kirjoittelin, kävin katselemassa mm. Funky Ladyn valikoimaa ja härregud mitä mummouksia – tasan tarkkaan pelkkää valkoista ja aivan hirveitä mummukuppeja :D. Huippua, mää lähden siis Prismaan alusvaateostoksille :D.

      Poista
  3. Anonyymi4/16/2014

    Itsekin liputan Boob-liivien puolesta ja olen niitä tilannut myös tuolta Nettiemosta :) H&M:ltä on löytynyt nyt yllättävän hyvälaatuisia ja mukavia imetyspuseroita.. Oloasua kannattaa katsella vaikkapa mamamia.fi sieltä Sobea. Olen kuullut niistä paljon hyvää ennen raskautta, raskauden aikana ja sen jälkeen. toimii kuulemma hyvin kaikissa olosuhteissa :D Nyt syöttämään pikkasta..

    /Susanna

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!