lauantai 15. kesäkuuta 2013

Parhauspäivä

Eilen oli ihan mahdottoman hyvä päivä. Okei, loma ei alkanut ja sääkin oli mitä oli, mutta lomarahat kilahtivat tilille ja alennusmyynnit alkoivat samaa päivänä.

Että aika kova, sanon minä.

Aloitimme aamun työkaverini kanssa suuntaamalla jo ennen töiden alkua ihan nopeasti vain Vilan 70 prosentin alennusmyyntiin, josta sainkin kaikenlaista ja ihan oikeasti tarpeellista. Pysyin kovana, vaikka veri meinasi viedä. Toivottavasti kama on myös laadukasta, sillä välillä olen saanut siitä lafkasta heti sellaista kuraa, että auts.


Mukaan lähti tavaraa noin 130 euron edestä, jotka sain itselleni about 30 eurolla. Hyvä diili, sanoisinko. Matkaan lähti ainakin korkeavyötäröiset farkkulegginsit, sillä meikäläinenhän ei enää muita housuja käytäkään ja ne ovat olleet jo pitkään Pitäs ostaa, mutta en saa aikaiseksi -listalla.

Nyt sain ne 70 prosentin alennuksella. Hyvä minä.


Hame: Zara
Paita: Eny
Koru: Accesorizes
Kengät: No ne luottomukavat, Bianco <3

Töiden jälkeen pääsinkin huikean taitavan Niinan kätösiin kampaamo Salon Noiriin. Minulla on siitä helppo hiusmalli, että käyn kampaamossa ihan oikeasti noin kaksi kertaa vuodessa. Viimeksi vierailin siellä yhdeksän kuukautta sitten, viime syksynä. 


Siksi on mukavaa käydä ne muutamat kerrat kunnon salongissa ja luottokampaajalla, joka onneksi ymmärtää että kampaamokäynti on myös hemmottelua, ei pelkkää puunausta. Saa rauhassa selailla tuoreet lehdet läpi, juoda kupin teetä ja ihan vain olla, oleskella ja rauhoittua. 


Tästä siis lähdettiin. Kulahtanut väri on päältä omaani, alta tummempaa. Kasvatan hiuksiani vielä ennen jatkotoimenpiteitä ja ilokseni Niina ilmoittikin, ettei niitä tarvitse pätkäistä kuin 1,5 senttiä.

Jos pitää hiuksia pääosin nutturalla, tukka taitaa pysyä suht hyväkuntoisena ;D Pahoittelen noita blurreja peiliotoksia, toivottavasti saatte hitusen selvää...


Ja tähän päädyttiin. Sain vielä kikkurat, jotka ovat superhienot, vaikkakin näin lauantaina jo aikas mennyttä kalua.Ja arvatkaapas minne suuntasin tuolta? SAIN SILMÄLASIT, herrajee. Nyt löytyy tältäkin emännältä älykköprofiili, sillä älykkyysosamäärähän tunnetusti nousee vähintään satasella lasien ansiosta ;). Laitan teille kuvaa tästä ihmeestä mahdollisesti myöhemmin.

Nyt pitääkin olla tehokas, sillä meille on tulossa muutama mahtisnainen parantamaan maailmaa lounaan ja vineton merkeissä.

Ihanaista ja aurinkoista lauantaita kamut.

<3 Hannele

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!