torstai 20. kesäkuuta 2013

Martini 150 vuotta

Viime viikolla juhlistimme Martinin 150-vuotisjuhlia mitä makoisimmissa merkeissä. Lurppasuita kehotan lukemaan postauksen tarkkaan, sillä tämä juhlissa nautittu drinksu on mitä raikkain ja hekumallisin kesäjuoma.1/2 Martini Bianco
1/2 kuohuviiniä¨
jäitä
limeä
Muutama jokeri, hyvää seuraa ja hitunen armastustaIllan asu on jo kertaalleen nähtykin täällä, mutta niihin kuviin ei tainnut nahkatakki mahtua. 


Nahkatakki: Zara
Laukku: Michael Kors
Paita: InWear
Hame: H&M
Kengät: Bianco

Helsinki on kertakaikkisen upea juhannuksena, sillä mikään paikka maailmassa ei ole yhtä rauhallinen kuin tämä pikkukylä silloin, uskotteko? Kadut ovat aivan autiot ja aavemaiset.

Olen juhannusleskenä perjantaina, koska herraskainen on työvuorossa ja matkaamme juhannuksen viettoon ystävien luokse vasta lauantaina. Eipä se silti tarkoita, etteikö juhannusta voisi juhlistaa hyvässä seurassa - suunnittelemme erään työystäväni kanssa pitävämme kunnon piknikin Espalla, mistä tulee varmasti aika mielenkiintoista, koska olemme ainoat ihmiset koko kylässä. HAA!

Ei enää Helsinki vaan Zombieland with wine. Jännittävää.

Missäs te juhlitte juhannusta vai juhlitteko laisinkaan?

<3 Hannele

2 kommenttia:

  1. Lilluttiin paljussa perjantai ja anoppilassa saunottiin lauantai. Niinkö niin leppoista ja koirat oli väsyneet sunnuntaina. Tosin ne ei päässeet paljuun eikä saunaan..

    VastaaPoista
  2. Olen itsekin viettänyt pari juhannusta Helsingissä kun olin töissä, ja nautin kovasti aurinkoisesta ja autiosta kylästä :)
    xx J

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!