tiistai 11. kesäkuuta 2013

Isabel Marant for H&M

H&M on tunnettu suunnittelijayhteistöistään ja seuraavaksi alttarille edullisen muotitalon kanssa astelee Isabel Marant.
Kuvat ovat rouvan edellisestä näytöksestä kaudelta kevät–kesä 2013 – miltäs näyttää?

Itse olen yhteistyöstä enemmän kuin hyvilläni, sillä suunnittelijan mallistoista löytyy melkoinen määrä vaatteita, jotka kelpuuttaisin mielelläni myös omaan kaappiini.

H&M:llä on ilo ilmoittaa syksyn yhteistyöstään pariisilaisen designerin Isabel Marant’n kanssa. Vaivattomalla tyylillään Marant on luonut vaikuttavan ja upeasti menestyneen version pariisilaisesta chic-muodista. Urbaania asennetta, boheemia eleganssia ja rock’n’roll-henkeä yhdistelemällä hän luo aitoa ranskalaista viehätystä. Isabel Marant suunnittelee H&M:lle oman tyylinsä inspiroimia must-vaatteita sisältävän malliston. Siihen kuuluu vaatteita ja asusteita naisille ja nuorille, ja se tulee myyntiin 14. marraskuuta 2013 noin 250 myymälään ympäri maailmaa sekä hm.comiin. Lisäksi Marant luo ensimmäistä kertaa miestenmalliston.
– Olen imarreltu yhteistyöstämme. H&M työskentelee parhaiden designereiden kanssa, joten tämä kutsu on hieno kunnianosoitus. Pyrin luomaan jotain aitoa ja huoletonta, jota naiset haluavat käyttää arkielämässään. Tietty huolettomuus on minusta erittäin pariisilaista; pukeutuminen ei ole liian harkittua, mutta naiset näyttävät silti upeilta. Mallisto huokuu tällaista helppoutta ja asennetta. Kaikkea voi yhdistellä mielensä mukaan, sillä minun muotikäsityksessäni tärkeintä on persoonallisuus, Isabel Marant kertoo tiedotteessa.
Istuuko Isabelin tyyli teidän kaappiinne? Itse olen innoissani.
<3 Hannele

Ps. Kuvat: Isabel Marant

2 kommenttia:

  1. Tää on musta niiiiiin huippujuttu! Anna Dello Russot ja Versacet ym. oli mulle ihan vähän liikaa, Marant taas on jotenkin ihanan huoleton. Todellakin istuu omaan tyyliin nätisti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on ihan mahdottoman chic! Odotan myös paljon. Toivottavasti yleisöryntäyksen keskeltä onnistuu myös saamaan niitä vaatteita, joita haluaa :D.

      Poista

Kiitos kommentistasi!