lauantai 29. kesäkuuta 2013

Uudet pokat

Ihan olen unohtanut esitellä uuden ja komean nörttilookkini, joten sehän sopii loistokkaasti näin lauantai-illan asiaksi (siis mitkä bileet? Lauantaina? En jaksa!).

Sain siis noin viikko sitten elämäni ensimmäiset silmälasit, vaikka olen ollut lapsesta asti toisesta silmästä aivan puolisokea, joten periaatteessa olisin ansainnut nämä jo aikaisemmin.

 Ja oi tätä onnea – tykkään näistä ihan hirmuisasti! Etenkin kun näitä ei tarvitse pitää jatkuvasti. 


Lapsena silmäni leikattiin karsastuksen vuoksi, mikä oikeastaan vain pahensi tilannetta. Onneksi karsastus näkyy vain jos olen erittäin väsynyt (tai pikkasen huppelissa, toim. huom.), joten se ei paljastu arkena laisinkaan.

Vain juhlissa. Mahtavaa.Toisessa silmässä on plussaa niin paljon kuin siihen voi laittaa ja on näissä kyllä aikamoinen totuttelu, kun on tottunut katselemaan maailmaa vain yhdellä silmällä. Tällä hetkellä käytän näitä vain koneella istuessani tai lukiessani.

Kehykset ovat Marc Jacobsin valikoimaa ja nämä heti pikkasen komiat posetukset ihan omaa käsialaa. Äidille terveisiä, että tässä näitä sun toivomia kuvia nyt on, rakkaudella tyttäresi puolisokea delfiini (kuvassa alimmaisena).

Tänään on ollut ihanan rentouttava päivä. Kävimme tytärpuolen kanssa katsastamassa elokuvissa Will Smithin uusimman elokuvan After Earth ja voi että Willin poika Jaden on heti nääääääin suloinen. Samaa mieltä olimme tytärpuolen kanssa tästä ehdottomasti, tosin näkökulma saattoi hitusen vaihdella ;D.


Suosittelen lämpimästi etenkin siksi, että sopii oikeastaan ihan kenelle tahansa yli 10-vuotiaalle – voitte siis kerrankin mennä koko porukalla leffaan!

Illalle onkin suunnitteilla jotain hieman vähemmän rentouttavaa, eli kaupungille marsmars! Näköjään sitten kuitenkin olen vielä sen ikäinen, että lauantai-illan kohokohta on jokin muu kuin Lotto.

Ihanaista iltaa sinne murut!

<3 Hannele

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!