keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Hei Helsinki!

Tarkoituksena oli vierailla tänään Helsinki-päivän riennoissa. Etenkin ihanainen Yona kiinnosti, mutta ilma oli lopulta sen verran huono, että vierailimme vain Martinin 150-vuotisjuhlissa ja Artekin minibileissä, minkä jälkeen suuntasimme kiltisti kotiin. Juhlista tulossa postausta myöhemmin.

Lomaan on aikaa vielä kolme ja puoli viikkoa ja voi tyypit, että olisin jo aika valmista kauraa. Tänä vuonna meillä on ohjelmassa tarkoituksellista löhöilyä (on muuten ensimmäinen ihan oikea_neljän viikon kesäloma aikoihin) ja suuntana on mikäs muukaan kuin vanhempieni mökki. <3


Lomailu huipentuu siskoni häihin (oukei, on ne myös kai siskon tulevan miehen häät ihan pikkiriikkisen ;D).


 Tarkoituksena on lähteä myös rakkaiden lapsuudenystävieni kanssa Turkkiin ihan vain tyttöporukalla viikoksi syyskuussa. En ole koskaan ollut Turkissa, mutta mitä enemmän paikasta kuulen, sitä paremmalta se kuulostaa. Tosin tällä hetkellä mellakointi arvelluttaa sen verran, että matkan varailua joudutaan vielä hetkonen jarruttelemaan.


Paita: InWear
Neuletakki: Mango
Hame: H&M
Koru: We Style
Kengät: Bianco

Jos vain mahdollista, suuntaamme siipan kanssa myös Thaimaan aurinkoon vielä tammikuussa. Tämä on siis vasta alustavassa toiveilussa ja suunnittelussa ja suurella kysymysmerkillä. Tiedossa kuitenkin mahdollisesti kolme lomaa puolen vuoden sisään - EI HUONO.

Tottahan tekin saatte pitää lomaa, eikös? Muistakaahan muuten antaa palautetta täältä, jos haluatte vaikuttaa blogini sisältöön. Ja blogikilpailu ratkeaa vasta juhannuksena, joten nyt äkkiä osallistumaan, mikäli ette ole vielä ehtineet. 

<3 Hannele

7 kommenttia:

 1. Ihana Hannele! Tyrmäävä näky!

  VastaaPoista
 2. Ihana Hannele! Tyrmäävä näky!

  VastaaPoista
 3. Upea nainen! Meidänkin piti tänään olla puistossa piknikillä ja kuunnella hyvää musaa, mutta ilma päätti toisin valitettavasti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta, harmitti typerä sää ihan mahdottomasti. Onneksi kotona oli sohva ja suklaata :). Ja kiitos kehusta <3.

   Poista

Kiitos kommentistasi!