sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Täydellinen suklaa-vadelmakakku

Juhannuksen kunniaksi leivoin ystäväporukalleni Glorian Ruoka ja Viini -lehdestä löytyneellä reseptillä kuuden kerroksen suklaa-vadelmakakun, jolle olen henkilökohtaisesti antanut lempinimen Oh My Fucking God -täytekakku.


Pohja on 8 munan kakkupohja ja reseptiin menee noin paketti voita ja melkeinpä kilo suklaata.

Ihan järkyttävän hyvää, vaikka itse sanonkin. Rakkaan ystäväiseni Sigin kanssa koristelimme kakun kuola valuen (hänelle myös lämmin kiitos hienoista kuvista, koska kameraahan minulla ei edelleenkään ollut matkassani) ja työnsimme varovasti jääkaappiin odottamaan jälkiruoka-aikaa.

Jaa paitsi että sainhan minä hitusen maistaakin täytettä ennen oikeaa ruokaa (joka oli by the way ehkä vieläkin parempaa, ah!). Lusikan sisällä on aivan sairaaaaaaaaan iso mansikka ja eräät pitivät hauskaa meikäläisen kustannuksella, with camera tietysti.


Huikea valokuva, ei pitäisi enää kenellekään olla epäselvää, kuka tykkää ruoasta. Tämän otoksen näytän vielä joskus tuleville jälkipolvilleni, kun esittelen muistoja villeistä nuoruusvuosistani, "kyllä oli kakuntäytteetkin silloin kuulkaas ihan erilaisia".

Jaa ja se resepti vai? Sehän löytyy tietysti Ruokakriitikko-blogin puolelta.

<3 Hannele

6 kommenttia:

 1. Aika mahtavat otokset ja kakkukin! Tietysti! Mulla on juuri uunissa uuden herkkutortun pohja.. jaan reseptin myöhemmin blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nam! Hirmuinen sokerihimo päällä tän postauksen kirjoittamisen jälkeen :D.

   Poista
 2. Mä en kestä! Alko heti kuola valumaan taas :D Toi oli liian hyvää, pakko ehkä tehdä joskus itsekkin, vaikka tiedän, että siinä on vaarana että syön lähes kaiken itse :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on jo saavutus se, koska tuo taitaa olla 20 ihmisen kakku. Voin uhrautua ja auttaa.

   Poista
 3. Herkullista herkkua :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!