maanantai 17. kesäkuuta 2013

Pauligin kahvirasia: Kahvipannun Taikaa

Astiafriikki tässä terve.

Olen aina katsastellut Pauligin kauniita kahvirasioita, mutta en sitten kuitenkaa ole ostanut. Nyt on ehkä pakko, koska vähäkö ihana!


Puutarhajuhlat on mun juttu, vaikka en omistakaan puutarhaa. Ihanan kesäinen ja rento fiilis tämän vuoden rasiassa. Sarjassaan kuudes kahvirasia on kuvittaja Elina Werstaan käsialaa ja se on nimeltään "Kahvipannun taikaa".


Kokkolalaisen Elina Warstan kahvirasiakuvituksessa iloitaan kesästä ja hyvässä seurassa vietetyistä kiireettömistä kahvihetkistä. Kesäinen tunnelma on saanut innoituksensa Warstan omasta puutarhasta, jonka kiireettömän ja varjoisan tunnelman hän halusi ikuistaa myös rasiaan.

– Halusin löytää omasta elämästäni ja kokemuksistani pohjan kuvitukselleni. Rasia kertoo idyllisimmän ja ihanimman kahvihetkeni, jossa onnellisuus on läsnä. Monivaiheinen kilpailu oli kokonaisuudessaan ainutlaatuinen kokemus, ja olen innoissani kun rasia tulee nyt kauppoihin. On hienoa, miten ihmiset ottivat kuvitukseni omakseen ja ymmärsivät siihen luomani tunnelman, kertoo Warsta Pauligin tiedotteessa.


Mikä rasioista on mielestänne ykkönen? Itse tykkään kyllä eniten tästä tuoreesta.

<3 Hannele

6 kommenttia:

 1. Tuo uusin on kyllä ihana! Omistin aiemmin tuon turkoosin mutta sitä oli niin hankala avata että parin katkenneen kynnen jälkeen luovutin ja vaihdoin toiseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AIJAA? No enpäs sitten olekaan varma, haluanko sitä. Epäkäytännöllisyys on kirosana, vaikka toki korkkareilla kuljenkin.

   Poista
 2. Purkki ja purnukkafanina tykkäisin kaikista, mutta tuo uusin on kyllä suloinen :)

  VastaaPoista
 3. Onpas suloinen kahvirasia, itse käytän kahville vanhaa piparminttupurkkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi sittenhän se tuoksuu piparmintulle ja kahville <3. Aikas ihanata :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!