maanantai 1. lokakuuta 2012

Mitäs sitä sitten keksisi?

Kaipailen uusia tuulia. Tai lähinnä täydennystä näihin nykyisiin tuuliin.

Olen tällä hetkellä enemmän kuin tyytyväinen työhöni ja ammattiinkin valmistuin vastikään. Niin, nyt vasta. Olen alalla, jossa työllistyminen on sanotaakon nyt vaikka lievästi, että vaikeaa ja päätökseni edistää työuraa kouluvuosien aikana on ollut enemmän kuin järkevä, vaikka valmistuminen sitten venyikin.

Kuvituksena Nukanakin vauvakuvaa viime syksyltä ja ah, niin ihanan meikitön ja jäätävän näköinen muikkeli. :D Ihan vaan, koska eräät meistä on niin söpöjä, että kaikkien samassa kuvassa olevien ei tarvi olla ;).
 Olen aina ollut sitä mieltä, että koulun käynti mahdollisimman rivakasti ei kannata, vaan on ennemmin mentävä fiilispohjalla ja etsittävä uusia tilaisuuksia elämän edetessä. Tämä tietysti on alakohtaista, mutta omassa tapauksessani taidan olla valitettavasti niitä harvoja valmistuneita, jotka voivat suunnata askeleensa vakituiseen työhön aamulla kortiston ja/ tai epävarmuuden sijaan. 

Nyt, kun paperit on saatu kouraan, herää kysymys – mitäs seuraavaksi? Pyörittelen mielessä kauppakorkeakoulua ja sitten toisaalta niitä kaikkia eri aloja, jotka minua kiinnostavat aina muodista ja kauneudesta ravitsemustieteisiin, lifecoachaukseen ja ammattiraivariin (kyllä vaan, se on ihan oikea ammattinimike! :D). Avoimen yliopiston kurssihausta on tullut paras kamu, vaikka jäinkin rannalle soittelemaan tämän syksyn osalta, sillä kurssit ovat jo täynnä. Onneksi keväällä ehtii vielä vaikka mitä.

Vai pitäisikö pitää taukoa ja vain olla? Toisaalta eteenpäin on pyrittävä aina ja pelkään jääväni niille sijoilleni, jos hiukkasen liikaa ryhdyn sohvalla nyhväämään. Nyt on mahdollisuus valita ala, jonka ei välttämättä tarvitse työllistää, vaan se lähinnä tuo erikoisosaamista itseä kiinnostavista asioista.

Tricky.

<3 Hannele


4 kommenttia:

 1. "Koulutusnälkääsi" suosittelen työväenopiston erinäisiä kursseja. Siellä on oikeasti kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kiitos vinkistä! Itsekin katsastelin sitä ja suunnitelmissa voisikin olla kurssi jos toinenkin... ;)

   Poista
 2. Anonyymi10/01/2012

  Oletpas onnellisessa tilanteessa. Onnittelut valmistumisesta ja vakituisesta duunista! :)

  Terveisin yksi, jolla on ammatti alla, samoin vuosi kortistossa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :/. Toivottavasti tilanteesi helpottaa nopeasti! Aivan liian moni nuori on saman ongelman edessä eikä paljon helpota, kun ympäristö yrittää tsempata ja toteaa, että ainakin on ammatti.

   Poista

Kiitos kommentistasi!