torstai 4. lokakuuta 2012

Wedding Gown turned to Something Useful

Ok – I've finally sold my wedding dress last week and wondered how to respect my beloved friends memory... Think I might spend it wisely ;).

No niin, rakas hääpuku on vihdoin ja viimein myyty viime viikolla ja olen tässä pyöritellyt päässäni, millä tavoin tahtoisin muistaa rakasta (mennyttä) ystävääni.
I think the Michael Kors bag would be wiser, cause Mulberry one costs wayyy too much. But a girl can always dream, right? I'm not that in to jewelry and wish my precious to become something that I can always use.

Michael Korsin elegantti yksilö taitaa olla päätökseni tässä asiassa, koska tuo Mulberry on vain niin liikaa – vaikka puku toki olikin kallis. Mutta kuka maksaa liki 600 euroa palasesta nahkaa? Tällä hetkellä en ole aivan niin hullu emäntä ;). En pahemmin piittaa koruista, mutta haluan muuttaa puvun jonkinmoiseksi (käytännölliseksi) muistoesineeksi, jotta se jää muistoksi myös itse päivästä ja tärkeistä hetkistä.

*Snift*

Thanks so much for the best day of my life, you little white dress. <3


<3 Hannele6 kommenttia:

 1. Eikä, sä raaskit.. Omani roikkuu vielä nätisti kaapissa. Enkä raaski, vaikka olikin pitkälti yli tonnin investointi ja menisi varmaan hyvällä hinnalla.. Laukku on hyvä investointi, ainut mikä nykypäivänä alkaa olemaan vaan säöntö eikä enää poikkeus on se, että jopa kalliit merkkilaukut kestävät lyhyen aikaa hyvinä. Harvoihin saa enää mitään ajan ihanaa patinaa.. Liian paljon kuullut lähipiiristä kalliiden designerilaukkujen menneen puolen vuoden käytössä ihan kauppakassikuntoon.. Ikävää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääks! Siinä tapauksessa pitää ehdottomasti valittaa valmistajalle :/. Jos kuvittelee maksavansa laadusta ja kehdataan pyytää niin kovia hintoja, niin silloin pitäisi olla jonkinmoinen laatutakuu – tai sitten on kuluttajan rääkäistävä kovaa! :/

   Poista
 2. Hih mä kirjoitin hetki sitten samasta aiheesta - mulla nimittäin samat suunnitelmat (tosin eri laukkku :D). ;) Ensin vaan pitäisi pesettää puku ja laittaa se myyntiin, voi kun joku tekis sen mun puolesta.. Mutta hei kerrohan sitten, mihin lopulta päädyit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Pitääpäs käydä vaklimassa se sun kirjoitus...

   Poista
 3. Tulee vähän vanhaan postaukseen, mutta jäin koukkuun tähän blogiin! Sitä vaan, että crazyyy katsoin tuota MICHAEL Michael Korsin laukkua kesäkuussa Saksassa outletissa ja maksoi 99e! :D Mutta en päätynyt siihen, vaan erääseen toiseen samaisen merkin ja on vieläkin kyllä kuin uusi jokapäiväisen käytön jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos murunen, onpas mahtista kuulla :). Olen imarreltu.

   Mutta siis mittee hemmettiä, 99 euroa! Pitäsköhän mun suunnitella Saksan reissua tässä...

   Poista

Kiitos kommentistasi!