torstai 11. lokakuuta 2012

Unelmahommia vai aitojen alitusta?

Täällä on pohdittu suurella hartaudella taloasioita: Uusi on aina uusi, mutta rakentaminen on h e l e k k a r i a.

Olisi helppoa napata Oikotieltä tai Jokakodista myynnissä oleva valmis koti, mutta miten kummassa siellä on tarjolla vain rumia yksilöitä? Toki upeitakin on joukossa, mutta niiden hinnat ovat ihan pikkiriikkisen jäätäviä.

Aikomuksena on hankkia pieni koti rauhaisalta paikalta. Olen huomannut, että suurin osa talovalmistajien (edullisista) kodeista on kauniisti sanoen persoonattomia – siksipä olemme suunnanneet katseemme huvilamallistoihin talomallistojen sijaan. Honkarakenteelta kerrottiin, että ne on helposti muokattavissa myös omakotitaloasujalle sopivaksi.

Mitäs olette esimerkiksi näistä kaunokaisista mieltä?
Kuvat: Honkarakenne


Kuva: Design Talo

Kaikki huviloita, mutta voiko kolmen makuuhuoneen ja hieman yli sadan neliön lomakoti olla vain mökkikäyttöön? Tontti on ehdottomasti oltava näille kaunokaisille kunnollinen, sillä suuret ikkunat naapuriin eivät ole vallan toimiva idea ;).

<3 Hannele

6 kommenttia:

 1. Olen miettinyt ihan samaa, kun talon osto on meille ajankohtaista, huvila on ratkaisu. Vain persoonattomia ja tylsiä löytyy meidän budjetilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Persoonallisen ja upean talon saa suurella rahamäärällä, mutta nuo pienet tuppaavat muistuttamaan epäilyttävästi tulitikkuaskia. Milloinkas talon osto on teillä ajankohtaista?

   Poista
 2. On kyllä upeita huviloita <3 Mutta miksi katsotte asuntoja noista palveluista, käyttäkää ennemmin Etuovi.comia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaatkos, että sieltä löytyy paremmin? Pitääpäs käydä vilkaisemassa :)

   Poista
 3. Upeita ilmestyksiä - toki vaativat erittäin rauhaisan tontin, jonka fiilis on myös sopiva :)

  Oma hermo ei kestäisi rakennuttamista, joten meille valmiin ostaminen on ainoa optio :P Lisäksi olen seurannut alaa työn puolesta aikanaan varsin intensiivisesti, eikä rakennutusprojektiin senkään vuoksi sitoutuisi.. Meillä kun on semmoinen Aku Ankan tuuri, että worst case scenario toteutuisi ihan varmasti :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tontti on kyllä noille kaunokaisille kaiken a ja o, muuten ei tule toimimaan laisinkaan. Pelottaa kyllä hirmuisesti hypätä tuohon kelkkaan, mutta voipi olla, että se on ainoa mahdollisuus saada siivu unelmaa :/.

   Poista

Kiitos kommentistasi!