maanantai 1. lokakuuta 2012

H&M in Thailand!

Tiedättekö miltä tuntuu himoshoppaajana kasvaa keskellä Pohjanmaata pikkukaupungissa, jossa sijaitsee vain yksi ainoa vaatteita myyvä liike ja sekin on Halapa-Halli? Tai voitteko kuvitella miltä tuntuu sitten, kun pääsee ensimmäistä kertaa HenkkaMaukalle tuhlaamaan ne viikkorahat?

Välillä kyllä kaipaan niitä aikoja ostoksille suunnatessani, sillä se tunne oli jotain aivan muuta. Siihen rahantuhlausfiilikseen tarvitaan nykyään huomattavan paljon enemmän pätäkkää.

Thaimaakin on nyt varustettu lapsuuteni unelmakaupalla (ja Minkä sää ottaisit? -leikkien huikeimmilla katalogeilla). Vuosia sitten olisin todennäköisesti jonottanut sisään samalla tavalla (ja siskot siellä ruudun toisella puolen, niin olisitte tekin. Ehkä äitikin, jos olisi oikein pakotettu).

I grew up in a small town in Northern part of Finland with NOUUU shops around. Imagine what it was like for a person, who just loves spending money on clothes? That time a trip to H&M felt heaven and yes, I would have stayed in this line for years as well (and no you youngsters, online shops didn't exist back then). 

Now you can find my childhoods favourite store even in Thailand – imagine that!

Koolit kutsuvieraat – miltäköhän olisi pikku-Hannelesta tuntunut päästä tuonne?

And all the cool VIP people. Wonder how minime would have felt in that crowd? ;)

She is so cool! Kuvat: H&M

<3 Hannele


6 kommenttia:

 1. Anonyymi10/02/2012

  Kyllä, lähes tiedän, tosin täällä oli sentään pari jotain random-vaatekauppaa. Isä asui kuitenkin Turussa, ja ai ai kun pikku seiskaluokkalainen pääsi isosiskopuolen kanssa Henkkamaukalle!!! Silloin taisi h&m olla Suomessa just ehkä Turussa ja Helsingissä. Sitä oltiin NIIIIIN coolia ;)

  - Tuuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ja silloin kun Henkalta niitä vaatteita ostettiin, niin ei ollut kaikilla samanlaisia, koska sinne Henkalle pääsi niin harvoin :D. Mutta voihan mahoton, jos sinne sattui alennusmyyntien aikaan... RÄJÄHDYS.

   Poista
 2. Hehe, meitsillä samantapainen juttu (tosin Varsinais-Suomalaisessa pikkukaupungissa)..

  Silloin, kun ysärin puolivälin jälkeen alkoi kiinnostua vaatteista summuusta, niin oli tarjolla vaan Jim&Jill, Keskomafian kenkäputiikki sekä pari muuta hassua :D Oli ehkä hienointa ikinä, kun pääsi äiskän kanssa välillä käymään "suuressa maailmassa" [=Turussa], minne ysärin loppupuoliskolla alkoi ilmestyä vaikka sun mitä "siistejä vaateliikkeitä". Kuten Spirit Store. Ouch :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Spirit Store ja Jim & Jill. Tuo jälkimmäinen ilmestyi meidänkin kyläpahaseemme jossain vaiheessa ja oi onnea, kun Seppälä päätti rantautua mukaan :D.

   Poista
 3. Niiin oisinkiii. Minkähän hintasta on thaikkujen henemonkassa :O ??

  VastaaPoista
 4. Niiin oisinkiii. Minkähän hintasta on thaikkujen henemonkassa :O ??

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!