maanantai 22. lokakuuta 2012

Cafe Regatta

Töölölöisen suosikkipaikka on ehdottomasti Cafe Regatta. Kävimme tänään kolmestaan iltakävelyllä, joka sisälsi muun muassa makkaraa, pullaa ja ihanan kermavaahtokaakaon. Ei mitenkään huono kombo ;).Mikä on teidän suosikkipaikka Helsingissä tai jossain muualla?

<3 Hannele

4 kommenttia:

 1. Pääseekö tuonne kätevästi julkisilla/kävellen?

  Mun ehdoton lemppari oli viime kesän Ihana Kahvila (tossa Aleksanterin kahvilassa en ole vielä käynyt). Olihan se toki olevinaan vähän turhankin "erilainen" (siis olihan se, erilainen siis.), mutta mä niin rakastin sielä kaikkea, ja ihan etenkin sitä kuinka ihmiset otettiin vastaan. Lapsen sai juosta ja leikkiä ja häiritä kaikkia, koirat oli tervetulleita ja niillekin oli ihanat vesikipot, myyjät (ja muut asiakkaat sen puoleen) jaksoi AINA hymyillä ja olla rennon ystävällisiä kun sinne meni. Mun ekalla kerralla meillä ei ollut edes käteistä mukana eikä kortti vielä toiminut, ja mitä he teki? No antoi kahvit ilmaiseksi! "Maksakaa sitte ensi kerralla". Sanomattakin selvää, että joku olis voinut olla maksamatta. Musta oli niin ihanaa että ihmisiä kohdeltiin noin hyvin, että minähän menin maksoin tietty seuraavalla kerralla.

  Toinen ihana on musta Neuhaus siinä jossain ihan keskustassa. En nyt kuollaksenikaan muista kadun nimeä, mutta siinä Suurkirkon ja Kieseleffin (???) basaarin hollilla kuitenkin. Palvelu ei ole erikoista (kun ei oikein puhuta samaa kieltä, eksoottista siis kuitenkin ;D), mut voi mikä tunnelma ja mitä MAKUJA jätskeissä ja suklaissa ja namnamnam. Ihan ehdottomasti menette uroksen kanssa käymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herrajestas mikä määrä kirjoitusvirheitä, enkä voi edes syyttää puhelinta. Syytän aamua. Olenhan vielä osaksi unessa.

   Poista
 2. Oh kuinka mahtavan näköistä!

  VastaaPoista
 3. Voihan vieteri kuinka tuota ei ole tullut huomattua! Ruoholahdessa asuvana on niin kivenheiton päässäkin ,) Mun herkkupaikka lapsesta saakka (silloin siskoni oli siellä töissä ja sai suuria jädepalloja ,) on Fazer kahvila. Siellä tunnelma on säilynyt aika samanlaisena vuodesta toiseen ja perustuotteet luottomauin. Sunnuntaibrunssi on ihana :) Harmi kun nyt ei oikein ole liiemmin aikaa kahvitteluille.. Jossain kohden usein käytiin Cafe Espalla ja Teatterissa..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!