keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Iho-ongelmia tai kauneuspulmia? Kysy asiantuntijalta!

Blogiani enemmän lueskelleet tietävät, että painiskelen tällä hetkellä melkoisten iho-ongelmien kanssa. Olen ennen omistanut todellisen unelmaihon, jossa oli vain silloin tällöin muutama hassu näppylä.

Toista on nykyään.

Jos iho on huonossa kunnossa se voi askarruttaa enemmänkin ja silloin asiantuntija-apu on kaikki kaikessa. 

Siksipä otin yhteyttä SiluettiSpan spa manageri, kosmetologi ja estenomi Susanna Kyntölään, joka on luvannut vastata kaikkiin kysymyksiinne joita teillä on ihonhoitoon ja kauneuteen liittyen. 

Jätä ihonhoitoon tai kauneuteen liittyvä kysymyksesi kommenttiboksiin 30.10. mennessä! 

Kuva: SiluettiSpa/ Jyrki Suvimaa

<3 Yks mahoton finninaama, Hannele

8 kommenttia:

 1. Anonyymi10/17/2012

  Jos on nenä täynnä valkopäitä, saako niitä ikinä pois? Niitä on ollut niin kauan kuin muistan, ja nyt olen 25. Esim. puuteria en voi käyttää ollenkaan, se kun korostaa valkopäitä silloin, kun ne ovat "pinnalla" (puristelun jälkeen voivat olla "matalia" parikin päivää). Ihoni on muuten hyvä!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi10/17/2012

  Jengi hyppää avaruudesta laskuvarjolla. Eikö tiede ole edelleenkään keksinyt mitään toimivaa tahnaa tai muusia maksaläiskiä vastaan??

  Kiitti

  -s-

  VastaaPoista
 3. saako e-pillereiden lopettamisen jälkeen alkanutta naaman kukintaa hillittyä omin voimin? ihoni oli hyvässä kunnossa ennen e-pillereitä ja niiden aikana, muut välittömästi lopettamisen jälkeen on naama täynnä isoja ja pieniä näppylöitä, pääasiallisesti valkopäitä

  VastaaPoista
 4. Miten akneilusta syntyneet arvet saa piiloon vai voiko niille tehdä mitään? Mistä ylipäätään löytäisi sen parhaimman avun akneihon hoitoon, kun niin lääkärin, farmaseuttien ja kosmetologienkin mielipiteet tuntuvat eroavan toisistaan aikatavalla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei näin amatöörin vinkiksi antaisin sinkkivoiteen, joka tuntuu omalla kohdallani tepsineen hiukkasen jo yhden päivän aikana... Kyseessä on siis vauvan peppuun tarkoitettu aine, joka maksaa sellaiset huimat 2,5 euroa :D.

   Poista
  2. Kiitos vinkistä! Kokeilenpas tuota, josko se vähän rauhottais kuitenkaan kuivattamatta.. :)

   Poista
 5. Anonyymi10/18/2012

  Miten ihmeessä saa ikuisuuden vaivanneet mustapäät nenästä ja ostasta pois? Puhdistukset teen aamuin illoin kunnon tuotteilla ja rasvaukset myös, kuorinta noin kerran viikossa ja silti vaan aina nassu täys mustapäitä. Vettäkin tulee juotua reilusti...

  VastaaPoista
 6. Mitä voi kotikonstein tehdä ilmeisesti joko stressi- tai hormoniperäisille leuan alueen finneille, jotka kyllä enemmän ovat niitä laakeita paukamia kuin "näppärästi" puristettavia teinifinnejä? Ja jos/kun homma on lähes mahdotonta, niin miten ja millä aineilla ne on helpointa peittää?

  terkuin kirjautumishaasteinen ja finnileukainen Rouva Koo :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!