tiistai 30. lokakuuta 2012

Blogiarvonta loppuu perjantaina!

Arvatkaapas, kuka on hiljalleen selviytymässä tästä taudista? Olen ollut jo perjantaina töissä, mutta olo on ollut vähintäänkin jäätävä edelleen ja painoa on pudonnut yhden viikon aikana hurjat 5 kiloa (okei, tämä ei ole siis vain negatiivinen asia, koska jee). Toivottavasti tässä päästään pian taas bloggailun makuun, sillä viime aikoina olo on ollut sen verran ruusuinen, että valokuvaus ja kirjoittaminen ei ole ollut aivan päällimmäisenä mielessä.

Taukohiljaisuuden ajattelin lopettaa muistuttamalla, että perjantaina 2.11. loppuu huikean mahdottoman hieno blogiarvonta, jossa voi voittaa muun muassa 40 euron arvoisen lahjakortin joko Vilaan/ Vero Modaan tai Arabia/ Iittala/ Hackmanin verkkokauppaan.

Kuva: Arabia
Jos siis ette ole vielä osallistuneet, niin käykäähän vilkaisemassa! Ja teille ihanille, jotka olette jo mukaan korttinne laittaneet, niin ai että kun mielelläni palkitsisin teidät kaikki. Ihan mahtavia postausideoita ja -vinkkejä on kommenttiboksiin sadellut <3.

<3 Hannele

Ps. MITÄ TEILLE KUULUU? Olen ollut ihan superpitkään poissa ja täällähän on ehtinyt tapahtua vaikka sun mitä!

2 kommenttia:

 1. Anonyymi10/30/2012

  IHAN TOSI HYVÄÄ KUULUU. :D Mie alotin viikko takaperin tyttären leikkikeittiön tekemisen (melkein alusta loppuun iha itte, vähä jännättää tuleeko tästä nyt sittenkään kiva joululahja :D) ja hyvällä mallilla jo ollaan, kivaakivaa! :)

  /Elle/Laalia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo mahtista! Kuulostaa ihanalta lahjalta :). Itelle ainakin jäi tosi hyvin mieleen lapsena, kun äiti oli askarrelut ihan mahottoman hienon barbin sohvakaluston joululahjaksi.

   Poista

Kiitos kommentistasi!