keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Vaatehullun yllättävä ongelma

On syksy, mutta mitäs vaatefriikin kaapista löytyykään? No ei ainakaan lämmittäviä neuleita, hyviä nahkasaappaita, lämpimiä hansikkaita tai suloisia myssyjä.

Täällä on kylymä. Olen kierrellyt nettikauppoja ympäri ja ämpäri, yllättäen Elloksen valikoimassa oli useampi tyylikkyys. Olen tottunut pitämään Seppälää erittäin huonolaatuisena (ja aika mauttomana) liikkeenä, jonne ani harvoin olen astellut sisään. Tuore lookbook kuitenkin osoittaa, että saatan olla väärässä.

Millaisia kokemuksia teillä on Seppälän uusien tuotteiden laadusta ja tyylikkyydestä? Onko firma tehnyt kasvojen kohotuksen, vai onko tämä vain hetkellinen (tai jopa valheellinen) kaunis-lapsi-päivä?

<3 Hannele

4 kommenttia:

 1. Noi kaksiriviset takit on kivoja!
  Mites siinä ruokablogin arvonnassa kävi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oioi, se on tainnut unohtua – oumaigaad! Pitääpäs arpoa ensi tilassa ja julistaa voittaja vaikkapa täällä MRS.L:n puolella.. Pahoittelut ja kiitos muistutuksesta

   Poista
 2. Anonyymi9/26/2013

  Oma kokemukseni Seppälästä on nyt se, että sen jälkeen kun Stockmann-konserniin liitettiin myös Lindex, niin Seppälän(kin) vaatteiden laatu on parantunut huomattavasti. Käyttävät yhä enemmän samoja vaatetehtaita ja tuotteet vaan brändätään eri kauppamerkeille.

  Itse olen ollut hämmästyneen tyytyväinen Seppälän face-liftiin :)

  /Hanna

  ps. En ole Seppälässä töissä : )

  VastaaPoista
 3. Ai niin, nehän yhdistyivät! Unohdin täysin. No mutta sehän selittääkiin :). Ehdottomasti mentävä vierailulle Päppälään...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!