sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Arabia-Finlayson-outlet Helsingin Arabiassa

Olen yrittänyt saada nettishoppailuintoani kuriin ja tehnyt lupauksen, että ostan netistä seuraavan kerran vasta tammikuussa, huh. Saapas nähdä miten käy! Mielestäni netin valikoimat ovat nimittäin niin paljon paremmat kuin kivijalkamyymälöiden, että niitä on käytävä katsomassa ainakin kerran päivässä... (ja juuri ennen pyhää lupaustani tilasin uudet talvisaappaat, mutta niistä lisää sitten myöhemmin).

Olen siis kierrellyt nyt enemmän kivijalkamyymälöitä ja ajattelin vinkata teille yhdestä suosikistani, nimittäin Arabian ja Finlaysonin outletista Helsingin Arabiassa. Tuonne on helppo suunnata keskikaupungilta vaikkapa ratikalla numero 6, joka lähtee esimerkiksi Rautatieasemalta heti siitä pääovien edestä. Matka kestää noin 20 minuuttia.


Vaikka suuri osa tuotteista on joko normaalihintaisia tai melkein sitä, on joukossa myös hyviä löytöjä. Itse esimerkiksi ostin tuolta aikanaan Arabian Koko-lautaset ovaalina kymmenellä eurolla kappale, kun hinta on normaalisti 20 euroa kipale - ja hyvin ovat kestäneet.


Myynnissä on myös Finlaysonin tekstiilejä ja Familonin tyynyjä ja peitteitä. Muistattekin varmaan, että olen todellinen petivaatefriikki, joten tämä Finlaysonin outlet on aika pahapaha...


Tällä kertaa en ollut liikkeellä vain shoppailumielessä, sillä käväisin työn puolesta myös muualla talossa. Katsokaa miten upeita tilataideteoksia rakennuksesta löytyy1

Sopisko vaikka teidän olkkariin? Ei muuta kuin raivaamaan tilaa..

Terkuin, Hannele

6 kommenttia:

 1. Tuollainen kastehelmistä tehty tuikkulyhty seinä olisi kyllä ihan kiva... jaa mihinhän sen mahduttaisi? Pitänee vierailla, näytti hyvältä paikalta visiteerata.

  VastaaPoista
 2. Ai ettien että minkä lupauksen olet tehnyt. Tosi hyvä kyllä.
  Mun pitäisi kanssa, mutta kun joulu, se pirulainen on tulossa. ;)
  Ja kiitti vaan! Mä olen yrittänyt unohtaa tuon paikan (viimeksi kun kävin, niin hups. koko tili melkein meni)... Pakko varmaan käydä taas tuolla kurkkimassa. Ilman lompakkoa! :D

  VastaaPoista
 3. Oioioi, tuonne menisi seteli poikineen :D

  VastaaPoista
 4. Tuo on kyllä tosi hyvä "löytöpaikka", mutta ikävää on, etteivät suomalaiset outletit ole oikein ymmärtäneet niiden merkitystä. -20% ei ole oikeasti mikään alennus outletissa, tämän verran varsinkin 2.lk:n tuotteesta saa maksaa. Sain aikoinaan tuonne lahjakortin ja ajattelin olla ovela ja ostin kakkosluokan Aaltomaljakon, sen korkeamman version. Sain sen periaatteessa sen pienemmän hinnalla, mutta n. 20% edullisemmin kuin ovh. on. Minua ei haitannut lasissa olevat pari nystyrää, koska oikeasti niitä ei edes olisi erottanut. Mutta pettymys oli suunnattoman suuri, kun parin käyttökerran jälkeen maljakkoon tuli lähes sormen mentävä reikä pohjan ja sivun taitekohtaan. Se oli puhallettu siitä kohden paljon ohuemmaksi ja jostain syystä se meni vain käytössä rikki. Siihen ei kolahtanut mielestäni mikään tms. oma vika, koska näitä maljakoita kohtelen todella hellävaroen. Takuu ei tietenkään kattanut mitään, koska tuote oli toista laatua. Suoraan sanottuna tuli aika huijattu olo tästä. Olen kuullut vastaavia tarinoita myös muilta, joten siksi vähän sieppaa outletin asenne, että meiltä saat TOSI halvalla ja hyvää. Okei välillä näin on, mutta ne lukuisat kerrat kun tuolla olen pyörinyt, niin mitään "järkevää" tarjousta en ole löytänyt valitettavasti..

  VastaaPoista
 5. Anonyymi10/21/2013

  Harmittavan vähän enää postailet :/ Mukava olisi juttujasi lukea edelleen! :)


  t. Susanna

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!