tiistai 24. syyskuuta 2013

Loru

Yhtäkkiä taivas onkin tummempi ja tuuli kirpeämpi – talvi tuoksuu jo tuulessa, oletteko huomanneet saman?

Moni inhoaa suomalaista eloa lokakuusta eteenpäin, mutta minusta se on aivan täydellistä aikaa. Etenkin jos (ja kun) elämästä löytyy myös pieniä yllätyksiä. 

Sain Astubutiikkiin.fi-verkkokaupalta lahjaksi Loru-korvakorut, jotka on tehty ihan oikeasta, virkatusta pitsistä. Ihana, pieni yllätys. 


Olen aina ollut vankkumaton korvistyttö ja näyttävien korujen kaveri. Mitä suuremmat, sitä paremmat niin elämässä kuin pukeutumisessakin – inhoan pientä nypertelyä ja pilkunviilausta.  Mutta mitä enemmän ikää tulee lisää, sitä enemmän huomaan siirtyväni taka-alalle nauttimaan omasta rauhasta ja pohtimaan omiani. Myös korumaku on muuttunut – nyt minua puhuttelevat enemmän hiljaiset, yksinkertaiset kaulakorut, jotka tuovat asuun sitä jotain, mutta eivät varasta koko show'ta – tiedättehän?

Mustat lorut kuitenkin muistuttavat, miksi korvakorutkin ovat pop – välillä on hyvä nauttia niistä hieman näyttävimmistäkin hetkistä. 


<3 Hannele

9 kommenttia:

  1. Suloiset korvakorut! tämmöisiä kuvia katsellessa aina vähän harmittaa että omat korvat eivät siedä korvakoruja missään muodossa, joten joudun aina vain ihailemaan muiden kauniita koruja :)

    VastaaPoista
  2. Aika ihkut ovat ja sopivat tosi hyvin syksyn tyyliin :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kauniit ja herkät korvikset!! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!