torstai 19. syyskuuta 2013

96 päivää jouluun...

...ei sillä että laskisin, tai jotain – siis oikeasti en laske. Jostain nyt vain satuin näkemään päivityksen, jossa luki "100 päivää jouluun" ja tässä sitä ollaan – laskuri mun pääni sisällä ei lakkaa ollenkaan. Joka aamu kun avaan silmäni *bing*, niin mun päässäni välähtää seuraava numero – kyllä, ihan seko emäntä, ei auta.

Mutta – olen myös tehnyt ensimmäiset jouluostokseni, eli ehkäpä jonkinmoinen joulutajunta koettaa tunkeutua mun tärykalvojeni sisään? 


Nämä täydellisen upeat vintage-figuriinit ovat löytö Etsystä (jonne ei muuten sanalla sanoen kannata klikata itseään, mikäli ei tahdo joutua himojen kouriin). Metallinen kaurispariskunta painaa melkoisesti ja valjakko matkasi luokseni New Yorkin 60-luvulta. Hintakaan ei ollut liian paha: 24 euroa + toiset 24 euroa postituskuluja.

Ihanat, ihanat, ihanat. Tästä tää tämän vuoden hulluus (kai) lähtee! Mites siellä valmistaudutaan syksyn ja talven tuloon?

<3 Hanettaja

4 kommenttia:

 1. JOOOO!! Joulu. <3
  Upea löytö! Mielettömän kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeeee! :) Mun ihanat figuriinini kiittävät tuolla ruokahuoneen pöydällä... :D

   Poista
 2. Oi voi... voivoivoi. Täällä äkistään vastaan joululle mahdollisimman kauan vielä :D Joulukuussa suostun uskomaan, että kyllä se joulu sieltä tulee ja kärrään lahjat kotiin. Onnea on tämmöiselle vähemmän emmännöivälle (ja vielä vähemmän siitä pitävälle) valmiit joulupöydät joihin saamme suunnata. Olen erikoistunut ostamaan kivoja emännän tuliaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No sittenhän tuo Etsy sopii sulle vallan mainiosti? Joo myönnän – hitusen aikaista jouluhömpötyksille, mutta miten oisin voinut vastustaa?

   Ja pitikö puhua joulupöydistä? Herrajumala, miten tekee mieli lanttulaatikkoa <3.

   Poista

Kiitos kommentistasi!