perjantai 6. syyskuuta 2013

Pian, pian!

Oih, huomenna se tapahtuu! Ensimmäinen ihan-vaan-tyttöjen-reissu-ulkomaille – aivan uskomatonta. Koko päivä on tuntunut absurdilta, kun toimistohuoneen ja työvaatteiden tiesi vaihtuvan seuraavana päivänä uima-altaaseen ja bikineihin – aivan käsittämätöntä!

Alicanten jätski, saapas nähdä pärjääkö Turkin versio tälle herkulle... 
Suuntaamme siis Turkin Alanyaan kolmen hyvän ystäväni kanssa – tarkoituksena on viettää kunnon löhöloma rannalla ja altaalla, tosin olen pakannut myös juoksulenkkarit mukaan (yritys on tärkein!).

Valitettavasti en voi ottaa konetta mukaan, vaikka teille kirjoittaminen olisikin mukavaa – toisaalta voi olla ihan hyvä vierottautua tästä kapistuksesta hetkeksi. Instagramiin olisi kuitenkin tarkoitus tehdä päivityksiä ja muutaman moikkailun voin tehdä puhelimellakin (vaikka puhelimella tehdyt postaukset näyttävätkin aika jäätävän rumilta tietokoneella katsottuna, pah).

...tai Turkin herkut Epsanjalle?
Eli huomenna näytän samalta kuin tässä kuvassa – lentokentällä skumppalasi kourassa ja harvinaisen pönöttävä katse silmissä (vaikka vielä ekku lasi menossa). Aivan huikeaa, jee!


Toivottavasti teillekin on kivoja juttuja tiedossa tälle viikonlopulle!

<3 Hannele


4 kommenttia:

 1. Ihanaa, pidä loistava reissu kuule :)

  Mulla on ainakin sisustuksellisesti loistava vkl edessä! Sain juuri tytön huoneen seinät maalattua, huomenna haen kirjahyllyn sinne ja sunnuntaina saan sängyn itselleni (olenhan nukkunut tammikuusta lähtien patjalla), huikeeta hei!

  Laalia / Ano vaan \ Mari Susa (meetkö jo kohta sekaisin? Lupaan pysyä Mari Susassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavaa! Tuntuu varmaan huikealta päästä sänkyyn nukkumaan :). Muista nyt laittaa monta tyynyä ja ihanat lakanat ;).

   Ja ehkä vähän menen sekaisin, mutta nou hätä :D. En tienyt tuota Mari Susaa, mutta nyt selkeni.

   Poista
 2. Toivottavasti reissu on mennyt hyvin. BTW haastoin sinut tälläiseen -> http://fuksianpunainenlanka.blogspot.fi/2013/09/challenge-accepted.html

  Mukavaa syksyn jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Pitääpäs käydä katsomassa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!