maanantai 16. syyskuuta 2013

Kokemuksia Alanyasta: Kotona taas!

Voi mikä ihana, ihana reissu! Nettihän ei tietenkään toiminut, joten valitettavasti en päässyt kertaakaan päivittämään blogia loman aikana – toisaalta ehkäpä se pieni tauko teki ihan hyvääkin, nyt voi taas uudella energialla tehtailla postauksiakin :).


Yllä näkymää, jota meikäläinen on tillitellyt moneen otteeseen viime viikolla... Tuonne sai muuten tilata myös erilaisia juomia ja ruokia suoraan aurinkotuoliin – jaa miten niin on tullut vähän lomakiloja? ;)


Erityisesti ruokakulttuurin täydellisyys oli todellinen yllätys – miten kebab voikaan olla niin hyvää? Lisäksi myös monet muut jutut, kuten ihana tsatsiki ja tuo kuvassa näkyvä leipä veivät sydämen – nam ja nam <3. 

Yönäkymää hotellin parvekkeelta. Päiväsaikaan saikin ihailla sitten merta <3. 

Kuten suunniteltua, reissu painottui pääosin läyryämiseen, auringossa lojumiseen (näkisittepä mun rusketusrai'at ;D) ja hyvään ruokaan. Vierailimme myös hamamissa astetta tiukempien mummujen pestävänä ja hierottavana, tuosta kokemuksesta taidankin kertoilla lisää myöhemmin.


Mun tytöt. <3 Sigi, Elina ja Helena. 
Miten täällä on sujunut? Kuvista muuten kiitokset Sigille ja Helenalle, joiden Zigi Ztyle - ja Huihaivei-blogeja kannattaa käydä vilkaisemassa.

<3 Hannele

Ps. Arvatkaapas muuten kuka pudotti tänään kaksi viikkoa vanhan ja armaan iPhonen lavuaariin käsiä pestessä? Aika perus-Hanettaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!