torstai 5. syyskuuta 2013

Arkea ja menoa

Hui miten sitä voikaan ihminen hukata itsensä arjen keskelle? Olen tällä viikolla järjestellyt ja jumpannut, pikashopannut ja pakkaillut – huuh.

Nappailin teille kuvia viikostani Instagramista. Jos muuten haluatte seurailla menoani siellä, klikatkaahan itsenne tänne – luvassa on kuvaa ainakin Turkin matkasta, jonne olen lähdössä lauantaina (jee). Mielelläni tekisin postauksia myös sieltä, mutta toisaalta sitten tietokoneen mukaan ottaminen hitusen arvelluttaa... 

Iho muuten kukkii jälleen kuin viimeistä päivää, kuten kuvasta näkyy – pah. Nukanakki onneksi luonnonkaunis <3. 


Edellisen postauksen (josta on ikuisuus, tiedän, arghs – sorisori) jälkeen suuntasin aika suruisissa tunnelmissa Pohjanmaalle mummuni hautajaisiin. Menomatkalla pysähdyimme mökilläkin saunomassa ja rentoutumassa yhden illan verran, sillä ajomatka on pitkä ja kesämökki sopivasti matkan varrella.

On se vain uskomatonta, miten jokin paikka voi rentouttaa ihmislapsen niin totaalisesti. Uskotteko, että lojuin saunan lauteilla kuola valuen ja lähes tulkoon tajuttomana? ;) Suomalaista kulttuuria ymmärtämättömän on varmasti vaikea käsittää kuinka tehokas on rentouttaja on suomalaisen pyhä kolminaisuus: järvi, sauna ja hiljaisuus. 

Mökiltä suuntasimme vanhempieni luo, josta löytyi ihana äiti ja ihana sienisalaatti! Nam. Rakastan äidin sienisalaattia, enkä kertakaikkiaan ole vielä tähän päivään mennessä saanut siitä aivan samanlaista – oma tekemä ei sama ollenkaan. 


Kotiutumisen jälkeen viikko onkin sujunut aika reippaasti työn ja matkapakkailun merkeissä – miksi kaupoista ei koskaan löydy sopivia uusia lomavaatteita silloin kun ihminen kaipaa, häh? Vallan tiedostan, että nyt on syksy ja lomaromppeet on heitetty kaapin perälle, mutta mieluusti olisin muutaman t-paidan ja rantakassin hankkinut valmiiksi (noh, Alanyasta sitten). 
Shoppailun lomassa uhkasi tarttua kaikenlaista ei-niin-lomamaistakin mukaan – mitäs pidätte tästä hatusta? Ehdottomasti haluan tänä syksynä tuon mallisen syyshatun, mutta lierin koko voisi olla näin pienelle naiselle vähän pienempi... Vai?

Huomenna onkin sitten viimeinen työpäivä ennen VIIKON mittaista aurinkolomaa kauniiden ja ihanien tyttärien seurassa – ihan mahtavaa! Jotenkin en vain voi vieläkään käsittää, että tällainen ystävien reissu onnistui kaikkien kiireisistä aikatauluista ja hankaluuksista huolimatta. 

Tytöt tää on huikiaa <3.  Nyt kun saisi vielä säärikarvatajeltualaukunloppuunpakattuanemenomekothaettuajaukonjäähyväispussattua, niin vois lähtä aurinkorannalle sateenvarjorinksun seuraan.

<3 Hane

4 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis oot. Ja hattu on mainio.

  VastaaPoista
 2. Mitään pienempää lieriä :D Toi on just hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Noooo, ehkä jos laittaisin aina korolliset saappaat... Hmmmm...

   Poista

Kiitos kommentistasi!