sunnuntai 25. elokuuta 2013

Matkalaukun päivitystä

Oh, enää kaksi viikkoa ja lentokone sanoo 'viuuuuuuuuuuuuuuuuuu'. Suuntaamme kolmen ystäväni kanssa Alanyan aurinkoon viikoksi rentoutumaan. Ihanaa lähteä ihan vain tyttöjen kesken, vaikka omaa kultaa tulee (jo nyt) ihan kamala ikävä!

Havahduin eilen matkavaatevarantoni onnettomaan tilanteeseen: Mihin ovat menneet kaikki kesävaatteet? Minulla ei suoraan sanottuna ole yhtäkään_kunnollista menomekkoa saati löhöilymekkoa ja kummallekin olisi tarvetta.

Kaupoista kesävaatteet on suurimmaksi osaksi jo raivattu pois syksyn tieltä, joten käänsin katseeni verkkokauppaan. Sovitettavaksi tulevat nämä kaunottaret, mitäs tykkäätte?

Kaikki mekot on tilattu Zalandosta ja kuvatkin ovat sieltä.



Tämä Fairgroundin suloinen mekko käy myös arkena, kun sen varustaa esimerkiksi tummilla sukkahousuilla ja neuletakilla, joten käyttöä tulisi myös matkan jälkeen (ilman että tarvitsee odotella seuraavaa kesää). Bilemekoksi oikein oiva ja pidän tuosta selkäosasta (olkoonkin että sen vuoksi tarvitsee ostaa ne jäätävät tissifileet, koska rintsikoita ei oikein voi pitää).

Vilan tyyppi taasen vaikuttaa monikäyttöiseltä, tosin epäilen tuon olevan sellaista kangasta, ettei se sovi helteille ollenkaan.. Tilasin sen kuitenkin sovitettavaksi, sillä palautus ja tilaus ovat maksuttomia, joten why not.

Tätä Naf Nafin kesämekkoa tilasin kahdessa eri värissä, koska en osaa päättää... :D Jotenkin tosin tuntuu että tuo sininen sopii minulle värinä paremmin, mutta jääköön nähtäväksi kumman valitsen :). Tämä sopii mielestäni aivan loistavasti oleilumekoksi, joskin jää nähtäväksi puhutteleeko tuo malli kropan malliani, sille kun harvemmin sopii tuollaiset varsin tasapaksut mekot... 




Lisäksi laukustani puuttuu ainakin aurinkolasit, bikinien alaosa, aurinkorasva, hellehattu, rantalaukku ja vaikka sun mitä muuta. Miten voi olla mahdollista että tilanne on tämä, vaikka syksy ei ole vielä edes kunnolla alkanut? :D

Onneksi reissusta voi sitten ostaa, jos jotain puuttuu, mutta Alanya ei varsinaisesti houkuttele shoppailukaupunkina. Mielikuvissani tarjolla on lähinnä basaarien ja turistirysien krääsää, vai olenko väärässä?

Ja nyt olisi muuten oikein oiva aika antaa vinkkejä Alanyaan muutenkin. Tarkoituksena on lähinnä syödä hyvin, juoruta ja ottaa aurinkoa tulevan talven varalle, mutta toki muukin ohjelma kelpaa ;).

Oi sinä Alanyassa käynyt, mitä siellä kannattaa tehdä ja minne mennä ja missä syödä?

<3 Hannele

<3 Hannele

2 kommenttia:

  1. Me oltiin just kesäkuussa Alanyassa ja oikeinkin kiva loma oli. Shoppailusta en siellä tykännyt, mutta valittiin miehen kanssa ne liikkeet joissa oli valmiina ulosasti näkyvillä hinnat ja eniten asiakkaita. Varmasti jostain olisi halvemmallakin saanut kun olisi jaksanut tingata yms. mutta mieluummin maksoin siitä että oikeasti sain rauhassa katsoa ja hiplailla tuotteita.

    Sivukaduilla on mukavempia liikkeitä. Me löydettiin yksi krääsäkauppa, jossa ei todellakaan ollut tuputusta. Vain sellaista rauhallista hymyilevää tunnelmaa. Sieltä päädyttiin ostamaan seuraavana päivänä kaikki tuliaiset ja eipä hintakaan päätä huimannut ja kylmää omenateetä oli tarjolla :)

    Aurinkorasvat ja after sunit kannattaa tosiaan ostaa suomesta, koska siellä ne kyllä osaa hinnoitella hygieniatuotteet! Arskat ostin sieltä mutta niistä sitten joutuikin vääntää, eikä sovittelumahdollisuuksia paljon ollut.. Mutta ale-tangoistahan nyt juuri pitäisi tuollaisia löytöjä tehdä täältä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos vinkeistä! :) Itsekin VIHAAN tuputtamista ja tinkaamista, eli taidan sitten suosiolla suunnata niille rauhallisimmille kaduille... Tuliaisia taidan ostaa vain miehelleni, toivottavasti löytyy jotain kivaa :).

      Poista

Kiitos kommentistasi!