perjantai 7. joulukuuta 2012

Kestääkö kestävä huulipuna?

No ei kestä. Kyllä se on huomattu moneen otteeseen. Tosissanihan en tietystikään mainostajien lupauksia ota, mutta kyllä se aina hitusen kirvelee, kun tietää tulleensa petetyksi.

Kosmetiikkamainonta on kuin mainonnan Villi Länsi, sillä tuntuu että tuotteesta kuin tuotteesta saa sanoa lähestulkoon mitä tahansa. Ja mehän uskomme (tai emme usko, mutta ostamme silti).

Käsi sydämelle: Oletko koskaan todennut tuotteesta, että se oikeasti lunastaisi lupauksensa? No en minäkään.

Ripsivärimainosten lupaukset pitävät aina kutinsa? Ei vielä kertaakaan.
Maybelline joutui vastikään oikeuteen vääristä lupauksistaan ja vastikkeettomista mainoslauseistaan. Carol Leebove, Wanda Santa ja Denise Santiago jättivät haasteen, kun kyllästyivät 10–14 tunnin kestävyyden luvanneisiin kiiltoihin ja puniin, jotka todellisuudessa pysyivät huulilla vaivaiset pari tuntia. Korvausvaade on 5 miljoonaa ja prosessi vielä kesken. Kylläpäs olisi mukavaa, jos tytöt voittaisivat ja kauneusmainontaa saataisiin hillittyä.


Kuluttaja-lehden kestävin, mutta ei siltikään lupauksiaan lunastanut.
Tuore Kuluttaja-lehti vertaili kestäviä huulipunia oletettavasti oikeustapauksen innoittamana, eikä yksikään testatuista tuotteista lunastanut lupaustaan (ylläri).

Kestävin testatuista oli Max Factorin Lipfinity Lip Colour ja huonoimman arvosanan sai Joe Blascon Candy Rose (pistemäärä säälittävä 1). Mukana oli myös Christian Diorin Diorific-puna, joka kustantaa hieman alle 40 euroa, mutta eipäs hinta jälleen kulkenut käsi kädessä laadun kanssa.

Jälleen kerran hinta ja laatu eivät ole samaa pakettia nähneetkään.
Mikä teidän mielestänne on paras kosmetiikkamerkki ja miksi? Itse olen ystävystynyt Dermoshopin tuotteiden kanssa, sillä ne ovat edullisia, eivät aivan täynnä myrkkyjä ja toimivat loistokkaasti kerta toisensa jälkeen.

<3 Hannele

5 kommenttia:

  1. Anonyymi12/08/2012

    Mulla on sattunut eteen peräti kaksi tuotetta, jotka ihan tosissaan pitävät lupauksensa. Huulipuna (voi kyllä!!) ja ripsiväri.

    L'Oréalin Infallible -huulipuna. Tässä on 2 osaa (itse puna ja joku tommoinen hoitava ja kiiltoa tuova). Ihan törkeen hyvä ja todellakin pysyy koko saamarin yönkin huulissa! Voin kertoa, että pieni oli yllätys kun aikanani tuota ekan kerran kokeilin, laitoin iltapäivästä, lähdin juhlimaan ja seuraavana päivänä krapuloissani kun nousin ja vilkaisin peiliin, oli huulipunat vieläkin tallella. Huhhuh!
    Voin myös mainita, että onpa pirun ruma jos huulet on kuivat. Kun huulipuna tosiaan pysyy, mutta ihan vähän noloa, jos huulet halkeilee tai tulee revittyä kuivia nahan paloja pois ja no.. :D
    http://www.lorealparis.com.au/cosmetics/lips/infallible-lip-duo-compact/201-stay-ultraviolet.aspx

    Toinen, mikä ehdottomasti pitää lupauksensa, on L'Oréalin Volume Million Lashes -ripsiväri. Lupaa tuuheutta ja pituutta, ja niitä tosiaan piisaa! Parhaimmillaan ehkä pari viikkoa ekasta avauksesta ja aina siitä eteenpäin. Lisäksi tää on ainoa ripsiväri, joka pitää kaarevina ripset laiton jälkeen ILMAN ripsientaivutinta. Ei karise, ei leviä, lähtee nätisti illalla pestessä. Tosi jees.
    Hyvänä esimerkkinä, mulla on aika tavis ei kovin pitkät ripset (mut ei ihan nysätkään), ripsarin kanssa ilman taivutinta saan ne kuitenkin tähän kuntoon (n. 6h siitä meikkaamisesta, oltiin muksun kanssa pihalla :D):
    http://www.fhotoroom.com/fhotos/fhoto.asp?FhotoID=708014

    Siks lisäksi pitää vielä vähän mainostaa, Talika Lipocils meinaa! Kuuluu tuotteisiin, jotka eivät lunasta lupauksiaan (pitäisi olla pidentävä ja tuuhentava ja sitä ja sun tätä), mutta jösses miten nätisti ripsari levittyy tuon päälle! Että jos ei muuta, ehdottomasti suosittelen tätä ripsarin alle laitettavaksi :)

    Sit takas aamukahville! Toivottavasti sääki löydät tuotteita, mitkä pitää lupauksensa ;)

    /Laalia

    VastaaPoista
  2. Voi miten ihana kuva! Oot ku joku lumen neito :). No hyvä jos jotku tuotteet pitävät lupauksensa, tuo huulipuna lähtee kyllä kokeiluun genast samoin ripsari.

    Kiitos vinkeistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi12/10/2012

      Kiitos vaan :) Ilahduttipas tuo kommentti!

      Hei kerro sitten kokemuksista. Kaikillahan nämä toimii aina erilailla, toivottavasti silti toimivat sullakin :)
      (Tästä toimivuudesta aasin siltana isoon murheeseen. Mun lempihajuvesi ei enää lapsen saannin jälkeen toimi mulla :< Ennen se oli ihana kukkainen ja kesti koko päivän, nyt ei enää. Voi hormoonitoiminta!)

      /Laalia

      Poista
  3. Just omassa blogissani postasin MACin huulipunasta!:) on ihan totta, että mainokset lupailee aina omiaan, mutta oikeesti toi MACin satin lipstick kesti mulla lähes koko päivän lisäämättä! Samoin Diorin puna kestää, mutta siinä tosiaan hinta on aika kova eli siellä 40e paikkeilla:)

    Ida/
    http://sevenstepstotown.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ite oon todennu kaikki ne tuotteet parhaiksi, mitä ei mainosteta yhtään. Paitsi Lancomen Hypnose ripsari, jonka mainoksen oon nähny parissa paikkaa

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!