maanantai 3. joulukuuta 2012

Nelly Goes High End

Nelly.fi-verkkokauppaan on tullut nyt runsaasti myös niin sanottuja luksusmerkkejä. Listoilta löytyvät esimerkiksi MICHAEL Michael Kors, DKNY, See by CHLOE, Sonia Rykiel ja Missoni.
Sinänsä ihan hauskaa, että merkit tulevat nettikaupan myötä laajemmalti kaikkien ulottuville, mutta hiukkasen ärsyynnyin tästä Nellyn mainostamasta Osta nyt, maksa helmikuussa -kamppiksesta. 

Yhteiskuntamme tuntuu perustuvan nykyään ajattelulle nimeltä "Kaikki mulle nyt heti" ja sen mahdollistavat juuri tällaiset kampanjat, eikä sellaisesta ajattelusta koidu mitään hyvää – kaikkea muuta. 

Mitä te olette mieltä Nellyn uudistuksesta ja/ tai tästä joulukamppiksesta?

<3 Hannele

5 kommenttia:

 1. Uudet brändit erittäin jees, pikavippityyppinen kamppis erittäin nou :/

  Muutenkaan en oikein tykkää noista "osta nyt, maksa x-kuussa / osamaksulla"-tyyppisestä myynninedistyksestä, jota monikin Suomeen toimittava nettifirma harrastaa näissä usein erittäin sesonkiluontoisissa kuluttajatuotteissa. Saadaanhan tuollaisilla toki paljon lisämyyntiä etenkin, kun laajennetaan omaa valikoimaa kalliimmilla tuotteilla - ja ainahan maksamattomat laskut voi myydä eteenpäin (tai kyseisen firman tapauksessa laskutushan lienee ulkoistettu jo alusta alkain Klarnalle)... Nuo merkithän ovat olleet kuitenkin muiden nettipalveluiden kautta iät ja ajat kaikkien saatavilla - laskulla tai osamaksulla maksaminen vain on onnistunut harvemmin.

  Samoilla linjoilla siis ollaan! :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi12/04/2012

  Kamppis on anaalista! Nimim. Pikavipeillä velkakierteeseen 18-vuotiaana, vielä 4 vuotta myöhemmin makselen edelleen...

  Mä niin haluaisin lähtee pitää jotain puheita noista "osta nyt, maksa ens vuonna" tai "lainaa rahaa nyt, maksa vaan seittemän kertaisena takas!" -jutuista. Että ymmärtäkää ihmiset et se on käytettyä rahaa, ei lisää rahaa. :/ Että varaudutaan työpaikan menettämiseen (näin mulle kävi), eikä oteta niitä lainoja, vaatteiden tai rahan muodossa. Äh. :(

  Laalia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tämä tuntuu olevan erityisesti nuorten ihmisten ongelma ja helposti vaikkapa opiskelijana lähtee mukaan tällaiseen, kun haluaa jotain, mutta pätäkkää ei ole oikein edes ruokaan :/.

   Suosittelen muuten Terhi Majasalmen kirjaa "Totuus taloudestasi" ihan kaikille! Siinä on hienosti puettu sanoiksi se, miten niitä raha-asioita kannattaa hoitaa.

   Poista
 3. Haaste odottaa blogissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos murunen! Ja ihana muuten tuo teidän hääkuva :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!