perjantai 21. joulukuuta 2012

Hyasintit lasipurkissa

Pikapäivitys ja moi! Lähdemme kohta ihanaisen joulun viettoon mörön pyllyyn, tarkemmin sanottuna maailman parhaalle mökille. Sinne on kuuden tunnin ajomatka ja jos armas urooni saisi minut tällä hetkellä kiinni päivittämästä blogia (pakkaamisen sijaan) saattaisi tulla satikutia...

Mutta minkäs teet.Hyasintit ovat yksi suosikkikukkiani ja tänä vuonna halusin asetella ne perinteisen asetelman sijaan näin. Sipulit ovat niin kauniit, että ne on mukava laittaa näytille ja eri kokoiset lasipurkit ovat yhtä aikaa erilaisia ja samanlaisia. 


Vielä kun nämä rääpäleet aukenisivat...


Saimme muuten tänään maailman hienoimman joulukortin!

Muuu! <3
Taiteilijana maailman paras siskonpoika, Noah, jonka kädet ja jalat löytyvät kuvasta. Vaikka kuinka hieno, täti on ylpeä taiteilijasta.


Ihanaa joulun odottelua sinne, nyt tää lähtee ottamaan hurukyytiä ja hurjaa vauhtia!

<3 Hannele

3 kommenttia:

 1. Kommenttini tulee ehkä vähän myöhässä tai sitten ajoissa ensi joulua ajatellen :) Hyasintit eivät tarvitse tipan tippaa vettä, niistä tulee vaan hentoja ja ei niin kestäviä veden kanssa.. Joten ei kastelua yhtään hyasinteille :) Mitään sipulikukkia ei tarvitse kastella koska sipulit sisältävät itsessään tarvittavan määrän kosteutta :) Terkuin Kukkamyyjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi eiiiiii! :D Meikähän on ihan uittanut noita reppanoita. Noh, ensi vuonna sitten paremmalla onnella! :D

   Poista
 2. Hah :D No ovatpahan saaneet kostean joulun ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!