maanantai 3. joulukuuta 2012

All I Want For Christmas...

Kuvittelin, että en toivo oikein mitään joululahjaksi, mutta väärin kuviteltu. Todellisuudessa tarvitsisin hyvän nahkalaukun ja jouluksi pehmoisen oloasun. Niin ja uuden hiustenkuivaajan ja ehkäpä nopeasti kihartavan raudankin (suosituksia?).

Eli kaikenlaista siis...


Pehmeä huppari-kotiasu on ollut hakusessa ja jostain kumman syystä olen iskenyt silmäni Sobean sulottariin, vaikka tässä ei pieniin päin ollakaan. Törmäsin niihin jossain toisessa blogissa aluksi ja ne vaikuttavat niin ihanan pehmeitä, minkä lisäksi housujen malli miellyttää. 

Tosin jouluna raskausvaatteet eivät ole hätävarjelun liioittelua, sillä kinkut, suklaat ja laatikot vaativat vähintään pienimuotoisen venymisen tuolta vyötärön alueelta ;).

Nahkalaukuksi valikoitui tuo Hamilton, johon olen nyt sitten kuitenkin sortumassa (todennäköisesti vielä tämän kuun puolella), joten se tuleekin ruksittua pois listalta jo ennen aattoa...

Mitäs te toivotte pukilta tänä vuonna? Kaikki tuotteet ovat Stockmannin verkkokaupasta, Sobea-huppareita löytyy esimerkiksi täältä.

<3 Hannele

2 kommenttia:

 1. sobeoista olin minäkin vinkannut avokille/joulupukille, mutta herran reaktio oli sen suuntainen, että pistin mustat sobeat eilen itse tilaukseen!
  Yleensä kyllä karsastan näin tyyriitä vaatteita, mutta kun sobeasta on kuullut pellkiä ylistäviä lausuntoja ja velourin todennut muutenkin toimivaksi materiaaliksi, en voinut vastustaa näitä nameja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voieivoievoiei – nythän mun on PAKKO saaha... :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!