torstai 20. joulukuuta 2012

2012

Olen ollut nääääääääin kovan flunssan kourissa – again – mikä selittää tätä jäätävää hiljaiseloa. Kun aivot ovat muussia ja nenä täynnä räkää, huvittaa ihminen itseään lähinnä Netflixin ihmeellisellä maailmalla ja sohvalla kuolaten.

Sohvalla on ollut aikaa myös ajatella. Olen nimittäin aika väsynyt ja selkeästi myös kehoni yrittää kertoa, että nyt emäntä ei ihan pidä huolta itsestään. Törmäsin netissä seuraavaan ajatukseen – mitä jos sen sijaan, että odottaisit aina seuraavaa lomaa tekisit elämästäsi sellaisen, että sinulla ei olisi jatkuvaa tarvetta paeta sitä lomalle? Kuulostaa aika upealta, eikö?

Ajattelin ottaa tämän ohjenuorakseni vuodelle 2013. Vuosi 2012 on ollut täyttä hulinaa ja vaikkakin hauskaa, niin jonkinmoisia muutoksia on tehtävä, jotta päästään jälleen eteenpäin.

Mutta miltäs se vuosi 2012 sitten näytti? Nopealla pikakuvakelauksella ja ilman sen suurempia selityksiä tältä...


Huuh, mitä pyöritystä! Ei ihme, että vähän väsyttää... :)

<3 Hannele

7 kommenttia:

 1. Aikamoinen vuosi! Mutta tuo ajatus elämänmuutoksesta kuulostaa kyllä hyvältä myös allekirjoittaneen korvaan. Ehkä potentiaalinen uudevuoden lupaus? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti potentiaalinen uudenvuoden lupaus! Ajatella, jos voisi olla niin onnellinen. <3

   Poista
 2. Anonyymi12/21/2012

  MITÄMITÄMITÄ!

  Outlet -kyläpostauksen jälkeen ei ole päivittynyt Blogloviniin uudet postaukset O.o Aamulla tuli meikkaillessa mieleen, oletkohan kokeillut aijemmin hehkuttamiani ripsaria, huulipunaa jne. ja päätin tulla vilkaisemaan, ja täällähän onkin jo pari postausta tullut!

  /Laalia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No perskules, mikähän siinä vois olla? En ole ehtinyt testailla, koska en ole edes pahemmin nyt kipeänä meikkiä käyttänyt... Terveisin rohtunut nokka ja punanen eukko. Ehdottomasti ainakin se ripsari menee kokeiluun jahka tuo vanha loppuu :).

   Ihanaa joulua ihanalle Laalialle. <3

   Poista
  2. Anonyymi12/22/2012

   Hei ihanaa joulua sinnekin <3

   Eilen päivittyi taas ihan normaalisti Blogloviniin (niin tai siis päivittyi kerralla kaikki kolme viimeisintä postausta, mutta päivittyi kuitenkin!).

   /Laalia

   Poista
 3. Ansku oli laittanut kommentin, mutta jotain on tapahtunut? Was...

  VastaaPoista
 4. Ihan hääpuku ja muutkin kuvat kyllä kertovat, että tekemistä on ollut :) Pitäisikö itsekin koota vuosi yhteen, kyllähän tässä itselläkin on jotain tapahtunut. Vai onko? Pitää mennä selaamaan kuvia... Hyvää joulua mörön pyllyyn!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!