tiistai 28. toukokuuta 2013

Juhlavaatetta...

Katselin tuosta aikani kuluksi Nellyn valikoimaa (mitäänhän en tietystikään ole aikeissa ostaa, *köh*).

Iskin silmäni näihin upeisiin asuihin, jotka muuten löytyvät kategorian "juhla" alta. Mitäs tykkäätte?

Paidat , Cocky Bustier , Estradeur - NELLY.COMPaidat , Cut Out Short Top , Club L - NELLY.COMPaidat , Bandeau Stud Top , F.A.V - NELLY.COMPaidat , Imogen Crop Top , MinkPink - NELLY.COMPaidat , Nice Boobs Bustier , Fanny Lyckman For Estradeur - NELLY.COMPaidat , Jennie Bustier , Estradeur - NELLY.COM

Eikös oo aika mielettömiä? Kyllä en osaa päättää minkä näistä juhla-asuista valkkais esim. siskon häihin tai ylioppilasjuhliin. 

<3 Hannele

6 kommenttia:

 1. Kerrankin viihdyttävä "Nelly-kollaasi", heh :D Häävieraan asuksi ottaisin ehdottomasti ylimmän vasemmanpuolimmaisen: hattu kävis häiden lisäksi myös esimerkiksi laukkakilpailuihin.. Ylppärijuhliin valitsisin jotain vähän nuorekkaampaa, kuten tuon pinkkiin toppiin yhdistetyn kokonaisuuden ;)

  Upeita kerrassaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan olekiin! :D Mäkin jotenkin tykkään tuosta, missä on tuo nahkainen hattu. Supertrendy.

   Poista
 2. Ehdottomasti haluan, että meidän häävieraat pukeutuu elokuussa noin XD Voi hyvänen aika ei ikinä mikään noista mihinkään juhlaan. Huh.Piristi kyllä aamua tämä :)

  VastaaPoista
 3. Sanoisin, että alarivissä keskellä olis aika hyvä häälook, toi valkoinen kivasti raikastaa mustaa, muttei kuitenkaan vie huomiota morsiamesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta. Ja jos on pelkona, että on liian samaa kamaa ku morsmaikulla, niin voi sitte laittaa vaikka tuon nahkalakin päähän. Vähä hieno.

   Poista

Kiitos kommentistasi!