perjantai 10. toukokuuta 2013

Luottovaate alennusmyynnistä!

Outlet-liikkeet ja nettikaupat ovat siitä(kin) loistavia asioita, että niistä voi tehdä aina loistolöytöjä – oli sitten alennusmyyntien aika tahi ei. Ja kun luottovaate tulee vastaan reippaalla alennuksella, ei sitä kertakaikkiaan voi olla ostamatta.

Minulla on ollut mustan bleiserin kokoinen aukko vaatekaapissani viime syksystä lähtien, kun Zarasta hankkimani kakkapökälelaatu teki tenän. Musta bleiseri on siitä uskomaton kapistus, että laittoi sen minkä tahansa vaatteen kanssa, mihin tahansa tilanteeseen ja millaisessa mielenlaadussa tahansa, niin aina näyttää hyvältä.

Bongasin eilen Boozt.comin alennusmyynistä Day Birger et Mikkelsenin mustan bleiserin, jonka alkuhinta huiteli jossain 350 euron hujakoilla. Nyt hinta oli noin 140 euroa!Takki on 92 % villaa ja loput elastaania. Lisäksi malli on niin klassinen, että hyvässä lykyssä käytän tuota vielä kymmenen vuoden päästä – vai onkohan tämä silkkaa toiveajattelua? Noh, oli miten oli, musta bleiseri on ehdoton kulmakivi vaatekaapissani, jonka laatuun panostan mielelläni.

Uskoisin, että tämä kaunotar pysyy käytössä nyt (käsi sydämellä sanottuna) ainakin sen viisi vuotta, vai mitä?

Mitkä vaatteet ovat teidän kaappinne luottotyyppejä? Jos vaatekaappiaan suunnittelee järkevästi, tulisi panostaa juurikin näihin luottokamuihin – ehkäpä tämä rouva on jo järkevällä suunnalla? Härregud. 

<3 Hannele


2 kommenttia:

  1. Kaunis ja tyylikäs bleiseri - ja kyllä säilyy sen 5 vuotta ja kauemminkin, kun antaa välillä levätä;) Ja kyllä se musta bleiseri on minun vaatekaapissani se vaate. Jota ilman ei voi olla. Ja joita tälläkin hetkellä löytyy useampi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä :). Itse koen, että tuo kannatti ostaa, vaikka moni voisikin ajatella 140 euron olevan liikaa yhdestä vaatteesta :D.

      Poista

Kiitos kommentistasi!