torstai 9. toukokuuta 2013

H&M Showroom

Käväisin eilen H&M:n Showroomissa bongailemassa tulevien viikkojen parhauksia. Mallistot vaikuttivat yllättävän tummanpuhuvilta ja linjat olivat aika selkeitä, ilmeisesti kesäistä hörhelöä ja väriä saadaan odotella vielä.
Eipä silti, simppeli linja pukee pitkin vuotta ja toimii myös alkukesästä varsin loistokkaasti.Kuva ei tee todellakaan tälle mekolle oikeutta, mutta mittansa ja mallinsa puolesta sopisi allekirjoittaneelle varsin loistokkaasti. Tällaiset mekot pysyvät pitkään vaatekaapissa, siitä ajaton malli ja muunneltavuus pitävät huolen (ja huomatkaa, vihdoinkin hieman polven yläpuolelle ulottuva mekko, joka ei ala vyötäröltä! Näitä on kaivattu).


Perusjakkupaita reippaasti ja trendikkäästi raitaa, kuinkas muutenkaan.


Nämä housut näyttävät kamalalta tässä kuvassa, sillä henkari ja valo eivät todellakaan tee oikeutta, mutta materiaali oli todella pehmeää ja jotenkin näen itseni ja housut samassa lomakuvassa - can you see it? ;)


Tämä hame taitaa olla jo syysmalistoa ja ihastuin siihen ikihyväksi. Yhdistettynä valkoiseen peruspaitaan ja mustiin saappaisiin folklore-hamonen on mitä paras inkkariasu töihin.


Homen tuotteet ovat hämmentävän huonosti edustettuna näyttelytilassa, mutta jotain pientä sentään bongasin - nuo lasilyhdyt ovat kerrassaan mahtiksia! Vielä kun saisi sen kivan takapihan oleskelualueineen, jonne noita voisi sytytellä. Ehkä ensi vuonna?


Miten siellä on sujunut päivä tänään? MIELETÖN KELI!

<3 Hannele

Edit: 11.5. – yksi kuvista poistettu, sillä se paljastui Mungolifen Annan kuvaksi, vaikka bongasin kuvan alunperin ulkomaiselta saitilta, eikä merkkiäkään siitä mikä kuvan alkuperäinen lähde on. Hyvä osoitus siitä, miten tehokkaasti kuvat leviävät verkossa. :/

5 kommenttia:

 1. Tuon inka-tyylinen hame on tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin vaan mustakin :). Jos en hanki tuota, niin jonkinmoisen samanlaisen kuitenkin.

   Poista
 2. Anonyymi5/10/2013

  Toisten kuvien kopioiminen on rikos, muistahan se jatkossa... ! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tarkoitatko tuota nahkatakkikuvaa? Kuva on täältä: http://politicsofmonogramming.tumblr.com/post/42722771225, joka ei myöskään ole kuvan alkuperäinen osoite. Koska alkuperäistä osoitetta ei ole saatavilla, en sitä valitettavasti voinut siihen linkittää mukaan.

   Kuvien lainaaminen netissä on tällä hetkellä ongelmallista ja sen lainsäädäntökin ymmärtääkseni jonkinmoisessa murroksessa, sillä tapa on yleistynyt niin käsittämättömällä volyymilla, että tekijänoikeuksia ei voida valvoa. Ehkä siksi pitäisi käyttää vain ja ainoastaan omia kuvia, mutta toisaalta ei-kaupalliseen käyttöön kuvien lainaus ei ole sitä ongelmallisinta.

   Kuuma pottu ja itse haluaisin edistää tekijänoikeuksien toteutumista. Toisaalta joka ikinen ihminen, joka lataa kuviaan nettiin tajuaa, että ne mitä todennäköisimmin tulevat leviämään eteenpäin.   Poista
 3. Ihania vaatteita, ihastuin kanssa tohon inkkari-hameeseen! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!