tiistai 7. toukokuuta 2013

Nahkatakkihimotuksia

Nahkatakin ostaminen netistä on osoittautunut ongelmalliseksi.

Muistatteko esimerkiksi, kun vouhkasin tästä kaunottaresta?


Kauan odottamani kaunotar osoittautui jäätäväksi hirviöksi, sillä nahka oli ikävän paksua, takki tönkkö ja malliltaan täysin väärä. 

Ja nyt minä onneton iskin silmäni V's Dresscode -blogissakin vilahtaneeseen Josephin nahkikseen, jolla on hintaa aivan kertakaikkisen liikaa: 1 000 euroa. En maksa. 
The Outnetissa takki näyttää olleen jokin aika sitten reippaalla alennuksella, hieman yli 400 euron hintaan, mutta nyt se on jo loppuunmyyty. Toivoa sopii, että löydän takin uudestaan alelaareista, sillä 1 000 euroa vaatekappaleesta on jo liikaa....

Mikä summa teille muille on sellainen, jonka yli ette mene luottovaatteenkaan kohdalla? Onko 300 euroa laukusta liikaa tai 500 euron takki jätettävä kauppaan, vaikka sillä olisi vuosikausien tulevaisuus kanssanne?

Itse omistan muutamia oikeasti melko tyyriitä vaatekappaleita ja niistäkin suurin osa on hankittu alennusmyynnistä. Vaikka moni kauhistelee kalliita vaatteita, ovat kaikki hankintani osoittautuneet todellisiksi aarteiksi, jotka ovat kulkeneet mukana (ja säilyneet hyvässä kunnossa) jo monta vuotta. 

Silti. Tonni. Takista. Kamoon. 

<3 Hannele

2 kommenttia:

  1. Anteeksi vain, mutta eikö tässä uudessa himotuksessa ole tönkön näköiset hihat? Minusta vähän ehkä on. Muuten on kyllä aivan upean näkönen takki! Jos muuten on hyvä päällä niin kestäiskö pienen vian? ;) (tai kaks, jos hinta lasketaan)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. JEE HYVÄ SINÄ, NIIN ON ja siksihän meikäläinen ei voi ostaa sitä... Tai siis... Äh.... EI OO, tahon tuon takin. Ei auttanut huijausajatukset tähän himoon :D. Tosin eipä mulla ole pätäkkää hommata tuota takkia, eli se siitä sitten.

      Poista

Kiitos kommentistasi!