sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Unelmia

Olen pahasti Sitten kun -ihminen, eli ruoho on aina ihan mahdottoman  neonvihreää siellä toisella puolella.

Tällä hetkellä unelmana on oma koti ja koska rakentaminen pyörii jo mielessä, ei nykyistä kotia huvittaisi laittaa sitten mitenkään – se tuntuu niin pimeältä ja ahtaalta, vaikka todellisuudessa meillä on aivan mahtavan ihana koti Helsingin Töölössä: huonekorkeus on noin 3 metriä ja tavallisten ovien sijaan meillä on kaksi kappaletta ihan kauniita, vanhoja lasiovia (kuvissa näkyy niistä toiset).

Kuvat ovat siis myynti-ilmoituksesta ennen tätä herrasparia – nyt täällä on ihan hiukkasen enemmän tavaraa ;).

Muttamutta – kun ei riitä, kun ei ole pihaa, eikä saunaa ja etenkin näin kesäkuumallaviileällä haluaisi grillata ja chillata ihan omalla pihalla...

Esimerkiksi Kannustalon Vihervaara on niin *muah*, että melekeen en kestä. Harmi vain, että hinta taitaa olla hiukkasen liikaa meille tällä hetkellä – ainakin siinä koossa, kuin me sen haluaisimme. Kiikarissa olisi erityisesti mahdottoman poroporvarillinen Vihervaara 185 (we love it).Päämakuuhuoneessa on OMA PARVEKE ja ERILLINEN CARRIE BRADSHAW -PUKUHUONE. Kyllä en kestä. Ja kyllä en kestä, että taitaa jäädä unelmaksi tämä talo, ainakin täällä Etelä-Suomessa, jossa pelkästä tontista joutuu pulittamaan järjettömiä summia.
Kuvat useasta eri Vihervaarasta – myös niistä pienemmistä, lähteenä tietenkin Kannustalo.

Onneksi myös pienemmät Vihervaarat ovat kauniita ja onhan niitä tietysti aina muitakin talovalmistajia... (joilla on tosin kaikilla huonekorkeus sellainen metrin luokkaa ja ikkunat pieniä neliöitä, pah).

Vihervaaraan voit tutustua myös virtuaalisesti täällä. 

<3 Hannele

3 kommenttia:

 1. Sä olet mahdoton.. Onko jotenkin "normaalia", että kun häät ovat ohi, niin alkaa kodin rakennus hehehe.. Me ostettiin vaan uusi auto ,) ps. nyt on sitten se "sivupetturiblogi" perustettu, löydät tuon profiilini kautta ,)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentoin, mutta Blogger poisti kommenttini, höh.

   MUTTA SITÄ PITI SANOMANI, että sanohan muuta – kai sitä pitää ihmislapsella aina olla jokin projekti työn alla, ei voi vain levätä laakereilla :D.

   Ja profiilissasi ei näkynyt uutta blogia? Laittaisitko osoitteen vaikka tänne kommenttiboksiin, niin pääsee tutustumaan? :)

   Poista
  2. No tätä juuri tarkoitinkin tämän pirun "dynaamisen" bloggerin kanssa.. Josko näkyisi sitten uudestaan, kun ruksit on otettu pois kaikesta mahdollisesta.. Ja kommenttikentän häviämisen huomasin minäkin.. Arvaa vaan mistä löytyi se "ruksi", josta sen sai takaisin.. ko. postauksen asetuksista. kuinka ÄRSYTTÄVÄÄ!! http://bydomi.blogspot.fi/

   Poista

Kiitos kommentistasi!