tiistai 26. kesäkuuta 2012

Blogimaailma goes 30!

Seikkailen nykyään yhä enemmän ja enemmän blogimaailmassa, mutta mielenkiintoisia ikäisteni leidien blogeja tuntuu löytyvän melko vähän. Parikymppisten blogit ovat tietysti myös enemmän kuin hyviä, mutta jotenkin sitä vain kaipaa ikäistensä pariin...

Eli vanhojen ja viisaiden (not).

Kuvituksena mitäs muutakaan kuin pätäkkää kuvamateriaalia Nukanakista ja yhestä kiiltonaamasta (koska vähäkö siistiä, tällä voi ottaa tällaisia nelinkuvia. Ai miten nii meillä on tylsää? Tällä voi ottaa videotakii – HEEE)
Siksipä ajattelin vinkata teille muutaman suosikkiblogini ja heittää samalla näitä blogituttavuuksia pienoishaasteella:

Kerro, miten elämäsi on muuttunut 10 viime vuoden aikana ja onko se nyt sellaista, kuin silloin joskus kuvittelit sen olevan..


Joo tiiän, on hölmöläisten hommaa tämä tämmönen fotailu, mutta ei auta – HÖLÖMÖ TÄÄLÄ HEI!. :D
HAASTAN SIIS SEURAAVAT BLOGAAJAT MUKAAN:


<3 Choco

Ps. Haastan myös teidät lukijat paljastamaan lisää hyviä ikäneitojen ja nuortenkin neitojen blogeja – mitä te luette? 

15 kommenttia:

 1. Ikäneito..??? Samaa ikää olen siis (plus pari hassua vuotta päälle) ja aika hassulta kuulostaa tuo ,) Kiitos vinkeistä, löytyy jo muutama noista omalta suosikkilistalta ja lisää uusia tuttavuuksia ,)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo tämä oli nyt vähän tämmöinen pilke silmäkulmassa –termi. Ikäneitojahan tässä ei olla virallisesti vielä 30 vuoteen...

   Poista
 2. On muuten tosi vaikea löytää suurinpiirtein oman ikäisten blogeja, varsinkin niitä, joita jaksaa säännöllisesti seurata...Parikymppisten pitäminä niitä taas löytyy vaikka millä mitalla. Noh, kaippa niitä joskus kohdalle osuu, kun vaan jaksaa etsiä :) Vaikka eipä sillä iällä loppujen lopuksi kuitenkaan väliä ole, pääasia, että aiheet kiinnostaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parikymppisten blogeja seurailen minäkin monia ja ehdottomasti niissä ei ole mitään vikaa, vaan vallan viihdyttäviä ovat. Kuitenkin on kivaa lukea, mitä muiden tämän ikäisten päässä kulkee :).

   Hei ja kiitos Heidille myös blogistasi!

   Poista
 3. Kivoja vinkkejä! Kunhan saan vähän omia konsepteja suorempaan, niin voinen vinkata omasta uudesta blogistani, koska juuri tällainen melkein kolmekymppinen varmaan lasketaan myös mukaan :) Laadusta ei sitten tietenkään sanota mitään! Mutta tosiaan vielä vähän vaiheessa ollaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogia odotellessa siis! :) Tulehan tännekin sitten vinkkaamaan :).

   Poista
 4. Kiitos haniskuukkeli haasteesta! <3 Toi ikäneito tosiaan kuulosti aika kauheelta termiltä :D Nuoriahan tässä vielä ollaan, tai siis nuorekkaita :D Niin ja viisaita! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuoria, viisaita ja pirun nättejä <3.

   Poista
 5. Mallariinan kommentti on hukkunut jonnekin, weird... Mutta halusin vain sanoa, että jos löydät Mallariina lisää loistoblogeja, niin vinkkailehan :).

  VastaaPoista
 6. Iso kiitos haasteesta! Ja hyvä kysymys, tämä vaatiikin ihan pohtimista :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos, ihana! Vastaan haasteeseen kunhan kerkeän. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitokset haasteesta, minäpä reippaasti jo sitten tähän vastailinkin :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!