keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Ruokablogien parhaat!

Meillä on tänään grillibileet, joihin tietenkin tarvitaan läjäpäin ruokaa. Minut tuntevat ihmiset tietävät, että olen todellinen herkkusuu ja hyvän ruoan ystävä – hyvä ruoka, parempi mieli ja niin edelleen...

Seuraan monia ruokablogeja innolla ja käytän nykyään keittokirjan sijaan enemmän blogien antia. Siksipä ajattelin listata teille muutaman suosikkini, joiden sivuilla voi kätevästi käydä hieman inpsiroitumassa.
Kolme en vaihda: Pastanjauhantaa, Elämä makeaksi ja Musta mutta valkoinen ovat ihan ehdottomia suosikkejani. Kun olen Nyt huvittaisi tehdä jotain jännää -tuulella, kierrän blogit läpi ja aprikoin hetken.

Ja sitten annan palaa. Myös Keksihylly (ei maksettu mainos, toim. huom.) toimii loistavana ideanikkarina herkkumaakarille. Silloin harvoin, kun mieleni tekee makeaa, mielihalu on ihan MAHDOTTOMAN EHDOTON. Silloin on pakko päästä ensin hiukkasen hifistelemään ja vasta sen jälkeen alkaa äksöni.Lisäksi Laiska kokki -blogista löytyy jos jonkinmoista inspiraatiota ja ruokakikkailuja, joten suositteluja myös sinne!

Onko teillä jotain ehdottomia suosikkeja ruokablogien joukossa?

<3 Choco

1 kommentti:

  1. hehe, häät, sisustus, ruoka.. Siinäpä ne mitä seuraan.. Jostain syystä itsekin etsin juuri netistä reseptejä, vaikka kirjoja olisi muille jakaa.. Kinuskikissa taitaa olla kyllä ehdoton. ,)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!