maanantai 25. kesäkuuta 2012

Lappeenrannan loma-asuntomessut

Lappeenrannan loma-asuntomessut pyörähtivät käyntiin tänään, mutta meikämanne pääsi vierailemaan siellä työn puolesta jo viime viikolla.

Kyllä oli ihan harvinaisen kademieltä herättelevä paikka kyseessä. 


Olisin mielelläni napannut takataskuun yhden jos toisenkin komistuksen, mutta tässä yksi ehdottomista suosikeista – Spa Villa Rock 'n Relax. Rokkiteema ei minua nyt niinkään puhuttele, mutta asunto oli sellainen, että siihen olisi oikeasti varaa, mutta silti se oli kaunis ja kiihkeä. 

Katsokaas vaikka:


Pöydän keskiosan saa tarvittaessa takaisin alas. Mielestäni hauska ja ehdottomasti pöllittävissä oleva idea myös omaan (tulevaan) kotiin.


Suosikkilamput ovat kotoisin Vepsäläiseltä. Näitä oli aseteltu kolmen rykelmiin pitkin korkeaa käytävää, mikä näytti erittäin hyvältä. Pidän myös tuosta hirsilautakakkosnelonenseinästä, mitä tuo nyt sitten onkaan (tuskin nyt sentään kakkosnelosta ;D). 
Makuuhuoneen kekseliäästä verhosta saa lisäpisteitä Sanna Lahtivesi Vepsäläiseltä, joka vastasi Sakke Järvenpään (se rock-teema juu nou) kanssa kohteen sisustuksesta.

Oli siellä vielä niitä ei-niin-realistisia-tälle-lompsalle-kohteita, joista yksi oli ylitse muiden: Villa Adele I love you. 

Eli lottovoitto niin sitten här kommer jaaaaaaag:
Kolme kerrosta silkkaa rakkautta, joista alimmainen on omistettu spa-sauna-osastolle ja ylimmäinen ihan vaan päämakkarille. 


Nää nukkuis täällä? Vanhempien makuuhuoneessa oli vielä ihan oma kylppäri for mom and dad, ettei vaan tarvi jakaa lomalla yhtään mitään kenenkään kans. 

Alakerran saunaosastossa kylpis myös kaiketi ihan mielellään:

Kuvat: Choco, Asuntomessut.fi ja kaksi viimeistä Mtv3.fi/ Zach Stovall koska oli PAKKO saada kuvaa tuosta saunaosastosta ja päämakkarista. 
Oioi. Antasin. <3

Aiotteko te matkata loma-asuntomessuille? 

Pahoittelen muuten huonoa kuvalaatua noissa omissa kuvissani. On meinaa mennyt järkkäristä johto hukkaan, jotenka potenka pikkupokkarilla mennään tällä hetkellä..

<3 Choco

6 kommenttia:

 1. Mää oon menossa torstaina. Ihana mennä katteleen vaikkei mökkiostokset ookaan mitenkään ajankohtaisia. Oliko siellä yhtään sellasta mummonmökki tyylistä, perinteisempää mökkiä? Entä maalaisromanttista tyyliä? Entä oliko siellä jotain niitä leikkimökkejä kans? Sellasen sisustamiseen taidan ryhtyä seuraavaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saunaosastolla oli semmonen rantasauna, mutta se ei ollut vielä valmis meidän vierailumme aikana, joten en osaa sen enempää sanoa. Muuten kaikki olivat enemmänkin asuntoja kuin perinteisiä mökkejä, eikä leikkimökkejäkään näkynyt.. Toisaalta lastenhuoneisiin oli panostettu jonkin verran, niistä voi kaiketi napata ideoita myös sinne leikkimökkiinkin :).

   Maalaisromanttista tyyliä oli hiukkasen muuten tarjolla, etenkin eräässä ihanassa TORNItalossa. <3

   Poista
 2. VOi voi voi minkä rouva nyt teit.. Meidän piti mennä tulevana viikonloppuna, vähän on vielä auko ollaanko.. Iskisi sellainen vapaa-ajankotikuume, että oksat pois. Muutenkin olisi kiva päästä pitkästä aikaa Lrantaan fiilistelemään kesää, kun siellä opiskelujen puolesta vietti muutaman vuoden ,)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne vaan! Itse odottelen jo heinäkuun puolivälissä alkavia asuntomessuja... Nam nam!

   Poista
 3. Anonyymi6/27/2012

  He-heeei, eka kuvassa tönöttää taustalla oma nimikko-taloni, Kimara Anastasia :) Tämä tyttö hoitaa siellä päävastuun esittelystä, samoin Omatalo Sofia (joka on pikkusiskoni nimikko-talo, hullut vanhemmat <3 ) kuuluu vastuualueeseeni. Ja Anastasia on juurikin se TORNItalo, ainakin kovasti on yritetty hakea sitä maalaisromantiikkaa tuohon kohteeseen, tervetuloa itse toteamaan onko onnistuttu! :) (Myös Sofian sekä Anastasian kalustuksesta ja sen suunnittelusta on vastannut Vepsäläisen Sanna L., muutenhan nuo talot ovat K-Rauta Lappeenrannan osaavan henkilökunnan käsialaa.)

  Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, Sofia ja Anastasia olivat myös kyllä kauniita ja etenkin Sofiaa katselin "sillä silmälllä" omaa kotoani ajatellen :). Kiitokset oivista messukohteista.

   Poista

Kiitos kommentistasi!