sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

New hair?

Olen ollut vuoteessa eilisestä lähtien ja voihan plöö – sairastaminen kesällä on todellista hanurihommaa.

Vielä torstaina suunnittelin hurjana naisena kokeilevani viikonloppuna ensimmäistä kertaa 10 kilometrin juoksulenkkiä, kun yleensä vedän perus 5–8 km, mutta kuinkas sitten kävikään...


Jep. No ei tullut pyöreää ja karvaista tästä naisesta (kiitos Jumala), mutta ilme on kopioitu (ja sillä on ansaittu tähän mennessä muun muassa ranskalaisia, nakkeja ja muita ahneuksia).

Ja koska tästä(kään) viikonlopusta ei nyt tullut sitten erityisen hyödyllinen, olen tässä pohtinut seuraavaa asiaa:

Pitäisköhän värjätä ja leikata tukka?

Olen aina haaveillut vaaleasta päästä ja nyt sen toteuttaminen olisi jopa mahdollista, sillä aineet ja ajat ovat muuttuneet. Lisäksi kutrejani pitäisi saada kevennettyä hieman edestä, jotta voisin saada toiveideni mukaiset hiukset:
Okei, Heidi Klumin vaaleutta tuskin saavutan koskaan (tai ainakin se vaatii liikaa), mutta hei – pitäähän ihmisellä olla unelmia? ;)

<3 Choco

4 kommenttia:

 1. Paranemisia pikaisia! Oma pehkoni on jotain noiden kaikkien keskiarvoa, jota useimmiten mieheni ikäväksi pidän kiinni.. Hillaryn hiukset ovat kyllä sellaiset, että voisi sulle käydä täydellisesti ,) Toisaalta taas vaalea olisi "piristystä" ja kuka tietää, ehkä sopisi hyvin. Asteittainen värinmuutos ehkä toimisi parhaiten ,) Niin ja sellanen kysymys vielä, että tuliko se "ylläri" perille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuules paketti tuli viime viikolla ja se on aivan MIELETÖN! En ole vielä ehtinyt kiittää, koska tarkoituksena oli tehdä siitä kokonainen postaus, mutta en ole vielä ottanut kuvia ylläripälläristäsi. Maailman kaunein ja paras yllätys ja olet kyllä ihan hirmuisen taitava

   <3 Ihanin oot ja tuli kyllä niin hyvä mieli. :)

   Poista
  2. Voi ihana kuulla! Kyselen aina postieni perään, kun on pari lähetystä hukkunut ja itsllenikin tulossa ollut aarre eksynyt teille tuntemattomille. Onneksi tuli ja kiva, että oli mieluinen. Kuten arvata saatat, kesti öh hetken sitä "keksiä".. Blogipostausten perusteella kun voi mennä aika mönkään ,)

   Poista
  3. No nyt kyllä osui ja upposi ja olin ihan revetä liitoksistani kuules :). Pitää tulla vielä ostoksille sinne sulle, jotta saan kasvatettua tuota kokoelmaa :).

   Poista

Kiitos kommentistasi!