keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Puhu nyt tai vaikene iäksi...

Parhaat ideat ja ajatukset harvoin löytyvät kaikki yhden ihmisen päästä. Siksi kaipaisin teiltä pientä palvelusta.

Kuten varmaan edellisestä postauksesta huomasittekin, olen muuttamassa blogiani Wordpress-alustalle. Pienin syy ei suinkaan ole Bloggerin rajallinen ulkoasun muokkaus – vaikka paljon voi tehdä, on paljon mitä ei voi tehdä. Kuten jokaisessa harrastuksessa, bloggauksessakin on mukava kehittyä ja oppia uutta – siksikin uusi julkaisualusta ja ehkäpä hieman ammatillisempi ote blogin kirjoittamiseen kiinnostaa.

Nyt kaipaisin teiltä hieman palautetta ja toivomuksia – mikä mielestänne toimii, mikä ei toimi? Millaisista aiheista haluaisitte lukea enemmän, mikä kiinnostaa vähemmän? Ja onko kenties mielessänne loistoidea, jota haluatte ehdottaa?

Kertokaa ihmeessä, teillehän minä tätä myös suurelta osin teen.

Pus.

<3 Hannele

2 kommenttia:

  1. Anonyymi7/17/2014

    Minua kiinnostaisi lukea vaikka ja mistä! Kuten ylipäänsä vauvan hoidosta, päivärytmistänne, mitä teette ja miten :) Kauneudenhoitoruntiineistasi, imetyksestä, parisuhteesta, arjesta, kuntoilusta. Tai no lyhyesti tiivistettynä ihan kaikesta! Aatteista, periaatteista, ajatuksista :) Lempimestoista kaupungissasi! Ruuanlaitosta.. Vastuunjakamisesta parisuhteessasi.

    VastaaPoista
  2. Ylläoleva kertoikin kaiken :) Tottele nainen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!