torstai 10. heinäkuuta 2014

Pojan ristiäisvaatteet

Pojan ristiäisiä juhlitaan meillä elokuun alussa, mutta Tukkis on vielä ilman vaatteita!

Ristiäiskaapuna on meillä aikoinaan äitini tekemä asu, joka on ollut meidän perheen kaikilla neljällä lapsella päällä – ihana napittaa se myös Tukkapojan päälle. <3 Äitini aikoo vielä vanhan tavan mukaisesti kirjoa kaikkien asussa ristiäisiä viettäneiden lasten nimet ja syntymäajat pukuun – aika ihana, koko suvun yhteinen muisto.

Kuva ja asu täällä. 
Varsinaisen kasteen jälkeen olisi kuitenkin mukava vaihtaa poika hieman rennompaan asuun. Olen kierrellyt jonkin verran lastenvaateliikkeitä, mutta niiden valikoima ei oikein miellytä – harvat löytyneet vaatteet ovat olleet suhteessa liian kalliita (sori vain, en ihan periaatteesta maksa 50 euroa asusta, jota pidetään vain kerran) tai sitten puvun leikkaus on aivan väärä.


Kuvat ja asut täällä. 
Armas ystäväni Etsy taitaa tulla jälleen apuun, tai sitten pyydän mummun taitavia kätösiä kaveriksi. Rennoin ja ehkäpä monikäyttöisin juhla-asu on body, johon on kiinnitetty rusetti – puuttuu vain housut ja liivi?

Tämä taitaa olla hellepäivän (ja äidin) suosikki, joka sopii hyvin myös arkeen – mutta lieneekö liian arkinen? Ja alla oleva asuhan on helppo tehdä itsekin, jos siltä tuntuu.

Kuva ja body täältä. 
Mitäs te olette pukeneet pikkumiehille ristiäisiin?

<3 Hannele

2 kommenttia:

  1. Meillä pojalla oli valkoinen kauluspaitabody ja beiget chinot joissa henkselit :)

    VastaaPoista
  2. Lindexillä on ainakin välillä ollut pojille juhla-asuja kohtuuhinnoilla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!