tiistai 15. heinäkuuta 2014

Laiturilla

Käväisimme tänään asuntonäytössä aivan ihanassa pikkukylässä, jonne kieltämättä nyt tätä postausta kirjoittaessa tekisi kovasti mieli. Vaikka äitiyslomalla on ihana käydä kaupungilla, istuskella kahviloissa ja moikata kavereita lounaan merkeissä, taidan sittenkin enemmän kaivata laiturin nokkaan, keskelle vehreitä maisemia ja rauhaisaa meininkiä. 


Olemme myös jo aika tuskastuneita asumaan vuokralla, mikä lisää pikkukaupungin kodikasta hohtoa. Kaipuu omaan kotiin on aika vahvana niin minulla kuin uroollakin, asuntotilanne vain näyttää aika heikolta. Tai tietystihän aina on tarjolla jos jonkinmoista, mutta sitä kodinomaista fiilistä ja tärkeimpien hakukriteereiden täyttävää yksilöä ei ole asuntonäytöillä vielä tullut vastaan.

Suuntaan muuten viikonloppuna jälleen Pohjanmaalle, kun Ole-pappani täyttää 97 vuotta. Meidän teräspappa on halunnut kuulemma kunnon bileet, joista löytyy muun muassa sauna ja palju – kukas sanoikaan että ikä on vain numero?

Matkaan lähden ihan vain Nukanakin ja Tukkiksen kanssa, koska mies on töissä eikä pääse mukaan. Onko kenelläkään kokemusta sekä vaunujen että lemmikin kuljetuksesta junassa? Tulee varmasti aika hauska reissu... ;D

 Kaipaatteko te tällä hetkellä luonnon helmaan vai kaupungin sykkeeseen?

<3 Hannele

Ps. Olen muuttamassa blogiani Wordpressin avustuksella uuteen osoitteeseen, mikä voi aiheuttaa ongelmia myös täällä Bloggerin puolella. Toivottavasti kestätte sen ja toivottavasti muutatte kanssani myös uuteen osoitteeseen, jahka sen aika koittaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!