maanantai 17. helmikuuta 2014

Äitiyskuvaus by DMK Photography

Taitava DMK Photographyn Dominika kävi kuvaamassa minua viikonloppuna ja vaikka sää oli harmaa, sateinen ja valoa vähän, sai hän kuitenkin näin hienoja otoksia aikaiseksi!

Hassua nähdä itsensä toisen ihmisen silmin ja tällaisista kuvista näkee, että kyllä se masu vain on kasvanut niin kovin... Ihana saada kauniita muistoja itselleen raskausajasta, se kun menee niin vauhdilla ja sitten onkin jo liian myöhäistä masukuviin.


Nyt meneillään on raskausviikko 27, eli enää 13 viikkoa matkaa jäljellä. Olo alkaa olla entistä, noh, sanotaanko vaikka muhkeampi – kenkien laittaminen jalkoihin on vähintäänkin haastavaa, kasvot ovat turvonneet ja bussiin juokseminen ei enää onnistukaan ihan niin helposti. Toisaalta hitaampi meno on ihan tervetullutta, voi keskittyä ihan vain lepäämään ja vähän hemmottelemaan itseään.

Vauva on nyt jo melkein kilon painoinen ja tömistelee masussa kaikki yöt varsin mallikkaasti. Melkoinen Karate kid sieltä onkin tulossa, sillä yhtenäkin iltana sain potkun sekä oikealle että vasemmalle – spagaattihyppy siis onnistuu jo ;).

Kahden kuukauden päästä jään äitiyslomalle ja se osuukin samaan hetkeen muuttomme kanssa. Minusta ei tosin taida siinä hommassa enää olla apua kuin siivous- ja järjestelypuolella. :D

<3 Hannele

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!