maanantai 24. helmikuuta 2014

Kauniit imetysliivit ja äitiysalusvaatteet

Naisen kuin naisen keho muuttuu raskauden aikana, eivätkä kaikki muutokset ole aina niitä mieleisiä – etenkin synnytyksen jälkeen kroppa on väsynyt ja outo, monella rinnat pursuavat maitoa ja olo on täyteläisen masun jäljiltä vähän turhankin muhkea.

Jos alusvaatteen yksi tehtävä on saada nainen tuntemaan itsensä kauniimmaksi, äitiysvaatteet eivät sitä todellakaan tee – tervetuloa mummulaan! Värivalikoimasta löytyy hurjat valkoinen ja puuteri (villimmät mallistot kokeilevat mustaa), mallit latistavat niin mieltä kuin kroppaakin ja alushousut ylettyvät napaan – huh hei. Joka ainoa liivikauppa on tarjonnut sitä samaa.

HotMilk-alusvaatteet ovat ymmärtäneet iskeä oikeaan markkinarakoon, ei ihme että kahden naisen perustama merkki onkin vallannut maita ja mantereita aikamoista vauhtia – äidin ei tarvitsekaan olla tylsä, ruma ja seksitön!
Okei, mainoskuvissa minua hitusen häiritsee imettämisen ja seksin yhdistäminen, mutta ei väliä – pääasia että saan mukavia, käytännöllisiä JA ehdottoman kauniita ja naisellisia alusvaatteita paljon uurastanutta kroppaani somistamaan.

Suomessa merkkiä myy muun muassa Bebelane, eli ei mammat muuta kuin ostoksille.

<3 Hannele

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!