sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Ideoita vauvan huoneeseen

Täällä etsitään jo kuumeisesti uutta kotia! Kuten sanottua suuntaamme vuokralle näin ensi alkuun ja voi tätä huonoa tarjontaa... Kaikkea toivomaamme emme voi saada, mutta omalla vaatimuslistallani on kolme asiaa puhtaan kodin ja toimivan sijainnin lisäksi: useampi makuuhuone, sauna ja jonkinlainen oma piha ovat tärkeitä. 

Vaikka kotia ei vielä ole, olen jo suunnitellut vauvan huonetta/ nurkkausta jonkin verran. Näillä näkymin sinne on tulossa vain sänky ja mummuni vanha kiikkustuoli, jossa on mukava keinutella pikkuista uneen. 

Haluan pitää värimaaliman simppelinä, mutta pienillä yksityiskohdilla tuoda mukaan "lapsellista" maailmaa ja pientä velmuilua.  Kuvat ovat Pinterest-löytöjä, enkä valitettavasti löytänyt kaikkien alkuperäisiä lähteitä, mutta haluan nyt jakaa ne kuitenkin kanssanne, joten here goes:Kuva.


En vielä osaa sanoa nukkuuko vauva omassa nurkkauksessaan, minä vauvan kanssa erillisessä huoneessa vai kenties koko perhe samassa huoneessa, joten siksikin vauvan nurkkaus/ huone on kiva pitää mahdollisimman muuntautumiskykyisenä (etenkin kun tilanne voi vauvan mielen mukaan vähän vaihdella, jos jokin on varmaa niin se, että vauvan nukkumisasiat ovat epävarmoja :D). 

Yhden lapsellisen jutun kuitenkin ainakin haluan, nimittäin valopuun yö-/iltalampuksi :). 

Kuva: Hobby Hall
<3 Hannele

2 kommenttia:

  1. Ihana toi valopuu idea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin! :) Ongelmana on nyt vain se, että kaikki kaupat ovat roudineet jouluvalonsa jo piiloon – vaikkakiin ihan ymmärrettävistä syistä :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!