torstai 16. toukokuuta 2013

Mildh Showroom

Yksi parhaista puolista työssäni on kekkerien ja erilaisten kutsujen määrä, sillä meikäläinenhän juurikin tykkää hyvästä ruuasta, hyvistä ihmisistä ja jos sun minkälaisesta meiningistä.

Viime viikolla vierailin Mildhin Showroomilla, josta löysin muutamia mielenkiintoisia, uusia tuttavuuksia.


Laadukkaat vaatteet ovat sydäntäni lähellä (kuten olette varmaan blogistakin huomanneet) - meikäläinen ei todellakaan tykkää heittää rahojaan kankkulan kaivoon. Rakastuin noihin kuvassa näkyviin Cathrine Hammelin neuleisiin, sillä voihan lääh, miten pehmeitä ja lämpimiä tyyppejä. Kappalehinta pyörii noin 300 eurossa, mutta edustaja kertoi käyttäneensä omaa villatakkiaan jo seitsemän vuoden ajan, eli toisaalta laatu on aina laatua. Myös mallit olivat klassisia, eli niidenkään puolesta aika ei aja neuleiden ohi, ehkä ensi talveksi?Toinen kiinnostava tuttavuus oli italialainen nahkalaukkuperhe Tosca Blue. Suuremmat mallit olivat ehkä hieman liian aikuisia meikäläisen makuun, mutta nuo pienemmät villikot sopisivat oikein loistavasti kaappiini? Hinta ei päätä huimaa, sillä nämä kuvassa näkyvtä yksilöt ovat 79 euroa kappale.


Jos muuten joskus saan lapsia, niin piru että se ipana hukkuu tavaraan (tai sitten eräiden on hitusen hillittävä itseään). Nimittäin enköhän ollut heti pylly pystyssä kuvaamassa muutamaa kokoluokkaa liian pieniä vetimiä, äh...


Yllä näkyvää Petit Royal -tuoteperhettä saa myös vaaleanpunaisena ja arvaattekos jo, kenelle se on suunniteltu? No Estellelle tietysti. Vaikka kuinka hienot, vaikka seuralaiseni mielestä taisi mennä jo hitusen överiksi :D.
How cute? Nyt pitäisi vielä keksiä, että kenelleköhän noita ostaisi... Nukanakki? ;D

Ja mikäs se olikaan se lurppasuun suosikkihomma koko reissulla? No kyllä varmaan arvaatte...


Kehhehhee, RUOKAA. Nuo vartaat oli aivan käsittämättömän hyviä <3. 

<3 Hannele

2 kommenttia:

  1. Teri Niitti yhdessä kuvassa taka-alalla? Terkuin kyylä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ööh, ei :D. Se taitaa olla se iloinen tanssijamies, jonka nimeä en nyt kyllä muista.

      Poista

Kiitos kommentistasi!