perjantai 2. marraskuuta 2012

Synttäriemäntä!

Mahtavaa! Kyllä on heti niin mahdottoman viisas olo kuulkaas, kolmekymppisenä ei vaan voi olla tyhmä – eihän? Päivä on alkanut ihanasti yllätysskumpalla ja hyvällä mielellä, toivottavasti loppuu huikeaan yllätykseen ja ihanaiseen rentoutukseen.

Suuntaan tänään mökille Pohjanmaalle Rakkausmiehen ja Nukanakin kanssa, varsinaiset villitysbileet järjestän 1.12., sillä pitäähän sitä nyt ihmisen saada tällätä jä näyttää helekkarin hyvältä ja juopuneelta kolmekymppiseltä kolmekymppisten kunniaksi.

En jaa päivän pakollista Olen kolmekymppinen -rällätystä (terkkuja vaan Frederikille), vaan annan teille kiitokseksi onnitteluista ja synttärimuiskuista tämän harvinaisen mauttoman synttärimiehen (kuitenkin tykkäätte, senki pervot <3).

Olkaas hyvät:


Samalla muistuttaisin, että synttäriarvontaan voi osallistua vielä tänään aina siihen asti, kunnes kello näyttää 00:00.

<3 Hannele

Ps. JEEEEE! I'm afficially old <3

6 kommenttia:

 1. Tsiisös tuota kuvaa :D Hulvaton! Onnea onnea onnea, eikös kolmekymppisenä se elämä vasta ala? Nimim. kahden vuoden päästä sama siirtymä edessä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin olen kuullut ja ilmeisesti elo on parhaimmillaan 39-vuotiaana! Mii laiks :). Ei ole ollut tippaakaan ikäkriisi, päin vastoin!

   Poista
 2. Tuhannesti onnea ja ihanaa viikonloppua ! :)

  VastaaPoista
 3. Jeejeeee tervetuloa viisasten joukkoon! :D Ja hirmusti onnea vielä tätäkin kautta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäsmitäs, ainahan me ollaan oltu viisaita ;). Kiitos rakkaus! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!